Unieke ruime gezinsvilla met veel privacy!

€ 1.950.000,- k.k. | Hoog Hoefloo 30, Laren

  • Hoog-Hoefloo-30-1
  • Hoog-Hoefloo-30-2
  • Hoog-Hoefloo-30-3
  • Hoog-Hoefloo-30-4

Midden in het groene hart van Nederland, op slechts 25 autominuten vanaf het centrum Amsterdam en Schiphol Airport kunt u hier de rust en ruimte ervaren van “buiten” wonen. Een bosachtige omgeving en de heide, waar in vroeger tijden Anton Mauve zijn vele schapenvelden schilderde, staan hier garant voor. Deze ruime vrijstaande gezinsvilla heeft een aantrekkelijke ruime tuin (2200 m²) met veel privacy.

Indeling:

Entree, majestueuze hal met garderobe en toilet, riante woon-/eetkamer met gas open haard en openslaande deuren naar het zijterras. De tweede woonkamer met tv hoek en openslaande deuren naar het achterterras en de goed op de zon gelegen tuin kan tevens als eetkamer dienen. Deze kamer is middels dubbele glazen deuren verbonden met de schitterende woonkeuken, welke voorzien is van een werkeiland waaraan gezellig gezeten kan worden, diverse inbouwapparatuur, een riant fornuis met twee ovens, veel bergruimte en toegang tot de wijn-/voorraad kelder.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar en vanuit de bijkeuken komt u in de tweede hal alwaar zich de achteringang bevindt alsmede de doorgang naar het guesthouse voorzien van een eigen woonkamer, een ruime slaapkamer en complete badkamer, met bad, douche, toilet en wastafel.

Vanuit de centrale hal leidt de stijlvolle trap u naar de verdieping. Op de verdieping treft u een ruime overloop met balustrade, de master-bedroom met walk-in-closet en eigen riante, complete badkamer met ligbad, dubbele “regen” douche, toilet en dubbele wastafel. Daarnaast zijn op deze verdieping nog twee ruime slaapkamers en een derde badkamer met douche, toilet en wastafel.

Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar met loungehoek, veel bergruimte en 2 ruime slaapkamers.

kapelle-logo