Skip to content

Vrijstaande villa op loopafstand dorpskern

Indicatieprijs € 1.695.000,- k.k. | Holleweg 1, Blaricum

Deze vrijstaande villa, gebouwd in 1985 gelegen in de Gouden Driehoek van Blaricum op een perceel van ca. 1.489 m² biedt een aangename mix van comfort en de mogelijkheid tot modernisering. Met de charmante oude dorpskern van Blaricum op loopafstand, geniet u van de lokale sfeer, terwijl scholen en recreatiemogelijkheden ook binnen handbereik zijn. U heeft de mogelijkheid om de villa naar eigen wensen te vormen. 

IndelingBegane grond: ruime entree, met toilet, toegang via openslaande deuren naar royale woon/eetkamer met prachtig weids uitzicht, schuifpui naar de tuin met eigen bron en sproei-installatie, gashaard en houten parketvloer. Dichte keuken voorzien van keukenbar, veel opbergruimte, Atag gaskookplaat, oven (Atag), koelkast (Liebherr) met aparte vriezer, afwasmachine (Whirlpool) en dubbele gootsteen. 

Eerste verdieping: overloop, master bedroom met toegang naar de badkamer. Tweede ruime slaapkamer en derde kleinere slaap/werkkamer met toegang naar zolder. Badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en wc. 

Zolder: bereikbaar via vlizotrap, ruime zolderverdieping met bergruimte en opstelling cv installatie

Bijgebouw: garage en overkapping om te parkeren. Bijgebouw ideaal om te verbouwen naar guesthouse. Via trap toegang tot de zolderverdieping.

Bestemmingsplan: Volgens het vigerende bestemmingsplan mag er op onderhavig perceel een villa of landhuis gerealiseerd worden met een bouwvlak van 207,3m², met een nokhoogte van 9 meter en een goothoogte van 4 meter. Dit bouwvlak is inclusief 20% aan bijgebouwen met een nokhoogte van 5 meter met een goothoogte van 3 meter. Verder zijn de vergunningsvrije aan- en uitbouwen van toepassing.

Voor nadere informatie over deze villa kunt u contact opnemen met Jacques E. Walch, Register Makelaar en Aldert J. Froma, Vastgoed Adviseur. 

VW-logo-2022