Skip to content

Luxueus wonen in het kunstenaarsdorp

Vanaf € 1.980.000 k.k. | Hoefloo 20, Laren

Op een klein landgoed van bijna één hectare verrijst een majestueus pand met vijf ongekend luxueuze en ruime appartementen: vier van circa 245 m² en één penthouse van bijna 360 m².

Emerald Estate in het Noord-Hollandse Laren biedt de meest veeleisende bewoner het summum aan rust, ruimte, privacy en veiligheid op uw eigen buitenplaats.

Emerald Estate is één van de nieuwste aanwinsten in het dorp Laren. Appartementen met een zeer eigentijdse uitstraling en hypermodern wooncomfort. Dit exclusieve gebouw heeft vier luxueuze appartementen verdeeld over de eerste twee woonlagen en een imposant penthouse op de bovenste woonlaag. Wij nodigen u graag uit ook op de website “emeraldestate” te kijken. Hier vindt u veel extra informatie over dit fantastische project.

Met name de high quality en de centrale entree in dit sublieme gebouw, evenals de imposante oprijlaan van maar liefst 100 meter om bij het gebouw te komen, geven het geheel internationaal allure.

En dat aan de rand van het centrum van het schilderachtige dorp Laren, dat menigeen kent als een mondain dorp dat gezien wordt als verzamelplaats voor cultureel erfgoed en culinair genot te midden van de bijzondere winkels. Maar ook wie rust zoekt komt niets tekort, want Laren baadt tot aan de horizon in het groen.

Web
HettGooi-sothebys
WJ-Projects