Skip to content

Vier Moderne Villa’s op kleinschalig complex

Vraagprijs: vanaf $535.000 per woning | Fransche Bloemweg 12-14 Mahaai, Curacao

Fransche Bloemweg 12-14 biedt een unieke mix van natuur en moderne voorzieningen te midden van het centraal gelegen Mahaai. Populaire attracties zoals Mambo Beach Boulevard en de stranden liggen op slechts 10 minuten rijden, evenals winkels, scholen en restaurants.


Het complex omvat in totaal vier moderne villa’s, elk met 3 slaapkamers, 3 badkamers en overdekte terrassen, omringd door weelderige tropische beplanting.


Een elektronische poort en toegangsdeur heten u welkom op een geplaveide oprit, met links en rechts een villa. Verderop, verscholen achter de villa’s aan de voorzijde, liggen de andere twee villa’s op een perceel van totaal 2025 m², elk met de mogelijkheid om een eigen perceel grond variërend van 450 tot 460 m² te creëren. De slimme indeling, moderne vormgeving en op maat gemaakte afwerkingen geven Fransche Bloemweg 12-14 een comfort gevoel met veel privacy.  


Elke villa heeft een centrale hal die toegang biedt tot de 3 slaapkamers op de begane grond. De hoofdslaapkamer van ruim 26 m² heeft een inloopkast en een royale badkamer, terwijl de twee andere slaapkamers elkaars spiegelbeeld zijn en elk hun eigen en-suite badkamer hebben. Via de trap bereikt u de woonkamer, open keuken en het overdekte terras op de eerste verdieping, met een prachtig uitzicht op de tuin en het complex.


Fransche Bloemweg 12-14 biedt ook energiebesparende voorzieningen en comfortabele airconditioning. Dit complex is primair een investeringsmogelijkheid met lange termijnverhuur, maar de woningen zijn ook afzonderlijk te koop.


Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en bezichtigingsmogelijkheden.

curacao-sothebys