Skip to content

Villa Tsjido – Appartement 6

Koopsom € 1.200.000,- k.k. | Eslaan 10, Bussum

Aan de lommerrijke Eslaan 10 in Bussum, verrijst over niet al te lange tijd een schitterende nieuwe villa met 7 royale appartementen. De architect Joost van Gilse van Denc Living heeft zich bij het ontwerp laten inspireren door de statige ‘buren’ aan de chique Eslaan. Het resultaat is dat Villa Tsjido zich naadloos voegt in de bomenrijke laan. Alsof het nooit anders is geweest.

De Eslaan is feitelijk de verbindingslaan tussen het centrum van Bussum en het station Naarden-Bussum. Een fantastische locatie met alle voorzieningen op loopafstand.

De luxe, charme en ruimte van een villa én het comfort, de veiligheid en het gemak van een appartement zijn samengebracht in dit prachtige ontwerp met een hoog niveau van wooncomfort, schoonheid, perfectie en duurzaamheid. Opvallend is de rijke detaillering zoals o.a. klosjes onder de ver overstekende dakranden en hanenkammen boven de ramen. De afwisseling van chic metselwerk en witte gevels zorgt voor een divers en speels beeld.

Reeds 6 appartementen verkocht. Nog 1 appartement beschikbaar.

Dit pareltje van 143 m2 gaat schuil onder de steile dakkap van Villa Tsjido. U geniet hier van een zee aan leefruimte en een royaal terras op het zuiden. Volop privacy en vrij uitzicht. De leefkeuken is bij het terras en de living waardoor het binnen- en buitenleven bij elkaar getrokken zijn. U heeft de mogelijkheid 2 auto’s te parkeren in het souterrain waarna u binnendoor uw weg naar uw appartement kunt vervolgen. 

Kijk op WWW.VILLATSJIDO.nl voor alle relevante informatie of bel ons op 035-6910005.

schuyff-kempers-logo