Skip to content

Heerlijke gezinsvilla op geliefde locatie

Vraagprijs: € 1.850.000,- k.k. | Eemnesserweg 19B, Blaricum

Op loopafstand van de dorpskern van Blaricum, lagere scholen, natuurge-bieden en nabij horeca gelegen heden als The Red Sun, Moeke Spijkstra en d’Ouwe Tak ligt deze charmante VRIJSTAANDE VILLA MET VRIJSTAANDE GARAGE en prachtige royale tuin rondom! Het fraaie perceel van 2.320 m² beschikt over veel parkeerruimte (carport van Tentwokx voor 4 auto’s) en een vrijstaande garage voor 2 auto’s. De garage zou ook als atelier of als gym benut kunnen worden. Tevens meer dan voldoende parkeerplaatsen op het terrein.

Het perceel beschikt over een elektrisch hek met videofoon installatie, verschillende camera’s en vanzelfsprekend ontbreekt ook alarm niet. De tuin is voorzien van diverse zon- en schaduwterrassen, prachtige bomen en een sproei installatie ontbreekt ook niet.

De fraaie vrijstaande garage is voorzien van een glazen zij-pui, zodat kan worden genoten van hetgeen in de garage staat. Ook een schuur ten behoeve van tuin gereedschap en dergelijke is op het perceel aanwezig. Bestemmingsplan technisch zijn er nog ruime op-/aan- en uitbouwmogelijkheden!

De globale indeling is verdeeld over 210m² woon-oppervlakte is als volgt:

Woonkamer met openhaard enopenslaande deuren naar de tuin

Tv hoek

Speelkamer

4 slaapkamers (waarvan 1 op de bgg)

2 badkamers

Woonkeuken met bijkeuken

Vrijstaande garage

Vrijstaande schuur

Kortom: heerlijke gezinsvilla op super centrale en geliefde locatie in prachtige omgeving!

Gijs-Jansen-Makelaars