Penthouse met zeer veel privacy

Huurprijs € 2.950,- per maand | dr. Abraham Kuyperlaan 130, Bussum

  • dr-Abraham-Kuyperlaan-130-1
  • dr-Abraham-Kuyperlaan-130-2
  • dr-Abraham-Kuyperlaan-130-3
  • dr-Abraham-Kuyperlaan-130-4

Dit prachtige appartement met zeer veel privacy (geen buren boven en naast u) én twee parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage is gelegen in het in 2005 gebouwde nieuwbouwcomplex “Buitenplaats Frija” op de hoek van de Ceintuurbaan en de Dr. Abraham Kuyperlaan, direct bij de sportvelden, theater ‘t Spant!, station Bussum – Zuid, de uitvalswegen als A1, de Bussummerheide en winkels aan de Koekoeklaan en op fietsafstand van het centrum van Bussum.

Het penthouse is ontworpen door een binnenhuisarchitect en met moderne, duurzame en hoogwaardige materialen afgewerkt. Door de vele ramen rondom is het er bijzonder licht in het appartement.

De indeling:

Een ruime hal met vide en een prachtige zwevende trap naar de verdieping en is uitgevoerd in brons. De riante living heeft veel hoge ramen, hierdoor is het zeer licht en is er mooi uitzicht over de sportvelden. In de speciaal ontworpen kastenwand is de gashaard verwerkt.

De fraaie keuken is voorzien van een kookeiland die overgaat in een grote eettafel. Een uitgebreid afwasgedeelte is middels een schuifdeur af te sluiten van het kookgedeelte. Vanuit de keuken is er via twee dubbele openslaande deuren de toegang naar het eerste dakterras.

Op de verdieping bevindt zich een ruime overloop met werkruimte/zithoek. Op de overloop zijn op maat gemaakte kastenwanden aanwezig waardoor er een kleedruimte/inloopkast op de overloop
gecreëerd is.

De lichte slaapkamer is bereikbaar via de overloop en ook via de badkamer. De badkamer heeft een ligbad, een toilet en een douche. Er is zowel vloer- als muurverwarming in de badkamer.