Skip to content

Vrijstaande villa aan de Blaricummer Eng

Indicatieprijs € 1.845.000,- k.k. | Bussummerweg 15, Blaricum

Op werkelijk de mooiste locatie van Blaricum, direct aan “De Blaricummer Eng” gelegen, bieden wij aan een vrijstaande woning op een perceel van 1.590 m². Het object ligt op uitstekende locatie, centraal in de “Gouden Driehoek”. De woning is gelegen in een rustige laan en heeft een mooi royaal perceel en het terras is gelegen op het zuidwesten, met uitzicht over “De Blaricummer Eng”.

Zowel de dorpskern van Blaricum als van Laren liggen erg dichtbij. Overige voorzieningen, scholen en uitvalswegen zijn in de nabije omgeving aanwezig.

De globale indeling is als volgt:

Begane grond: Entree biedt de toegang tot de centrale hal. In de hal bevindt zich de meterkast en het toilet met fontein. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De ruime living, met open haard, is voorzien van openslaande deuren naar de tuin en het terras. Doorlopend bereikt u de tuinkamer, met schuifpuien naar de tuin. Aangrenzend de serre, welke de woning en de garage aan elkaar verbinden.

Eerste etage: Overloop, masterbedroom met inloopkast, tweede slaapkamer, badkamer voorzien van ligbad, wastafel, douche, toilet, bidet. De eerste etage biedt veel bergruimte.

Bestemmingsplan “Villagebieden”:

Max. gezamenlijke opp. hoofdgebouw incl. aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen (m²): ca. 219 m²

Max. opp. aan-, uit- en bijgebouwen (m²): ca. 150 m²

Max. nokhoogte: 9 meter.

Max. goothoogte: 4 meter.

Aan bovengenoemde volumestudio vallen geen rechten te ontlenen.

Bijzonderheden perceel:

Perceeloppervlakte : ca. 1.590 m².

Direct gelegen aan “De Blaricummer Eng”.

Tuinligging: zuidwest.

Gelegen middenin de “Gouden Driehoek”.

voorma walch logo