Skip to content

Dozen uitpakken & genieten geblazen

Vraagprijs € 1.245.000,- k.k. | Boomberglaan 9D, Hilversum

In de zeer fraaie en groene villawijk ‘de Boomberg’ vindt u deze moderne en vrijstaande villa. Zodra u de villa binnen loopt, komt u in een zeer sfeervolle woonkamer met toegang tot de fijne open keuken. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur en heeft een prachtig kookeiland met een marmeren werkblad. Daarnaast heeft u zowel via de woonkamer als via de keuken toegang tot de heerlijke achtertuin met zonligging op het westen.

In 2020 is de villa gebouwd en de eigenaren hebben met oog voor detail nagedacht over de indeling, het afwerkingsniveau en het sfeervolle interieur. Er zijn drie slaapkamers, een walk-in-closet en maar liefst twee luxe badkamers. Tot slot is er voor twee auto’s parkeergelegenheid op eigen terrein. 

De eigenaren hebben ervoor gekozen om de villa gas-loos en duurzaam te bouwen. Zo zijn er meerdere zonnepanelen en een warmtepomp aanwezig. Daarnaast ligt er in de gehele villa vloerverwarming.

De locatie van deze wonderschone villa is uitzonderlijk: het centrum van Hilversum is in de zeer nabije omgeving en hetzelfde geldt voor de diverse scholen waaronder de Internationale School Hilversum, winkels en horecagelegenheden. Heeft u meer behoefte aan rust en natuur? Op vijf-minuten loopafstand staat u in het Corversbos.  

Kortom, bent u opzoek naar een luxe woonvilla welke sfeervol en instap-klaar is? Pak uw verhuisdozen maar uit en geniet van alles dat deze villa te bieden heeft. 

Kappelle-logo-2022