Skip to content

Imposant landhuis met buitenzwembad

Indicatieprijs € 3.795.000,- k.k. | Biltseweg 34, Bosch en Duin

Met trots presenteren wij dit bijzondere landhuis gelegen in Bosch en Duin 30 minuten vanaf Amsterdam. Het landhuis overstijgt alle definities van comfort en luxe en heeft een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau, waarbij uitsluitend met hoogwaardige materialen is gewerkt. Het landhuis heeft een rijke imposante uitstraling en vormt samen met het schitterende perceel van 4.000 m² een harmonieuze eenheid.

De in oudhollandse stijl, in 2003, gestichte woning wordt omgeven door een geheel onder architectuur aangelegde zonnige tuin. Mooie volwassen bomen, borders, grote zonneterrassen en een glooiend gazon kenmerken de inrichting en geven de woningextra allure. Achter de toegangspoort ligt het voorplein met ruime parkeergelegenheid en dubbele garage van 65 m² met zolderverdieping. Bovendien bevindt zich in de tuin een hockeyveld met kunstgras en een verwarmd buitenzwembad met poolhouse v.v. dubbele douche, toilet, kleedruimte  en aangebouwde tuinberging. Aan de achterzijde grenst het perceel direct aan de uitgestrekte wandelbossen.

De huidige eigenaar ontwierp de woning in samenwerking met Friso Woudstra architecten.

Zo imposant als het landhuis aan de buitenzijde oogt, zo intiem en sfeervol is deze aan de binnenkant. De woning heeft een BVO van circa 670 m² en is absoluut groot, maar dankzij de doordachte indeling en leefbare ruimten, geeft deze zeker niet het gevoel van een “te” grote woning. De woning heeft 3 slaapkamers op de 1e verdieping met 2 badkamers en op de 2e verdieping 2 slaapkamers met badkamer. In het souterrain is een oude gezellige kroeg met biljartkamer en een spa gedeelte met jacuzzi en sauna en een kamer voor een Gym.

VW-logo-2022
burgersdijk-buitengewoon-logo