Skip to content

Modern landhuis op toplocatie

Prijs op aanvraag | Bierweg 47, Blaricum

Modern landhuis gebouwd in Canadees/Amerikaanse stijl op een ruim bemeten perceel van 4.883 m². Het landhuis wordt omringd door een fraai aangelegde Japanse tuin met beregeningsinstallatie d.m.v. eigen bron.

Beknopte indeling

Begane grond: hal, ruime werkkamer met open haard, leefkeuken met alle denkbare apparatuur, dubbele deuren naar een deels overdekt terras op het zuiden met open haard. Aansluitend aan de leefkeuken is een separate televisie-/gamekamer. De ruime woonkamer heeft een grote open haard, vide tot in de nok en dubbele deuren naar het terras. Hoofdslaapkamer met kastenkamer en eigen complete badkamer, voorzien van ligbad, separate inloopdouche, toilet en dubbele wastafel en gas open haard.

Achter entree met bijkeuken, gastentoilet en toegang naar dubbele inpandige garage met elektrische toegangsdeuren en bergzolder. Inpandig zwembad, voorzien van Jet stream. Bar, besloten terrasje en jacuzzi. De gehele wand van de zwembad vleugel kan geopend worden, waardoor ’s zomers een heerlijk buitengevoel gecreëerd wordt.

Eerste verdieping: overloop met vide, berging, tweede slaapkamer met balkon, badkamer met douche, wastafel toilet, hobbykamer. 

Souterrain: technische ruimte t.b.v. het zwembad en opstelling CV ketel, grote ontspanningsruimte, fitnessruimte met douche, toilet en sauna, wasruimte. Derde en vierde slaapkamer (met uitzicht over de tuin), beide met eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Het creëren van extra slaapkamers en badkamer in de onderbouw is mogelijk: de technische infra-structuur hiervoor is bij de bouw reeds voorzien.

Voor nadere informatie over dit moderne landhuis kunt u contact opnemen met Bart Lammerts, Kandidaat Register Makelaar en Taxateur of Jacques E. Walch, Register Makelaar.

VW-logo-2022