Skip to content

Vrijstaande villa op toplocatie

Verkocht | Bierweg 20, Blaricum

Vrijstaande villa met eindeloos veel potentie op toplocatie nabij de Tafelbergheide en het pittoreske dorpscentrum van Blaricum.

“Ook de Bierweg is voor mij als makelaar bekend terrein. Elke keer als ik de Bierweg op draai bekruipt mij een warm gevoel van thuiskomen. Dankzij de prachtige bomen in combinatie met de ruime percelen is dit een uniek stukje Blaricum. Hier is het gevoel van “buiten” wonen optimaal aanwezig, terwijl wij ons op steenworp afstand bevinden van de dorpskern van Blaricum. Hier treft u alle voorzieningen waaronder de befaamde patisserie Remy, het altijd gezellige café Moeke Spijkstra en de bekroonde ijssalon De Hoop. Dat de vorige bewoners hier zovele jaren met plezier hebben gewoond, spreekt voor zich, want wat een fijn (t)huis is dit. Het is dan ook met gepaste trots dat ik deze prachtige villa op een ruim bosrijk perceel heb mogen verkopen aan een nieuwe familie die op deze unieke locatie samen nieuwe herinneren gaan creëren.”

Bent u zelf opzoek naar een nieuw huis in het prachtige dorp Blaricum of wilt u juist uw (t)huis verkopen? Wij begeleiden u graag bij deze bijzondere stap met onze unieke vijf sterren service welke wij als boetiek makelaarskantoor aan al onze klanten kunnen bieden. Kom gerust langs op de Meentweg 4 (naast de visboer) voor een kop koffie en om ons team te leren kennen. 

Graag tot ziens, 

Marquiette Schaap Register Makelaar (lid NVM)  

Art of Living logo