Skip to content

Uniek landhuis onder architectuur gebouwd

Indicatieprijs € 3.575.000,- k.k. | Beethovenlaan 30, Hilversum

De prachtige locatie, de verscholen ligging aan de rand van het bos, de onderscheidende architectuur, een indeling met veel ruimte en mogelijkheden en het zwembad in het souterrain met een wel zeer bijzondere verbinding met de prachtige tuin.

Het zijn de kenmerken van een bijzonder landhuis met ruim 700 m² woongenot. 12 kamers (8 slaapkamers), een riante woonkeuken, 3 badkamers, een grote garage, een zwembad, een jacuzzi en een sauna in het souterrain en een prachtige tuin met nog een garage.

In 1927 werd in opdracht van C.M. van der Schoot dit fraaie landhuis met inpandige garage gebouwd, naar een ontwerp van architect J.W. Hanrath, in die jaren een gewaardeerd architect. Ruim een eeuw later is die waardering er nog steeds. Het landhuis werd de status van gemeentelijk monument toegekend.

Het landhuis is niet alleen uniek vanwege de ruimte en de architectuur, ook de ligging in Hilversums villawijk Trompenberg, pal aan het Spanderswoud, is uniek. Misschien wel de mooiste villawijk van het land, is geliefd vanwege de prachtige groene heuvelachtige setting en de fraaie, royaal bemeten villa’s en landhuizen.

Nabij de uitgestrekte bossen en heidevelden, het water van de Loosdrechtse Plassen én de uitgestrekte landgoederen van ’s-Graveland. Tot
op de dag van vandaag biedt Trompenberg zijn bewoners datzelfde ongekende woongenot, ver-zekerd van de rust van een onvergelijkbaar mooie villawijk aan de rand van de stad met vrijwel alleen bestemmingsverkeer en tegelijkertijd op korte afstand van alles wat Hilversum te bieden heeft.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur, lid NVM/Fiabci of Bart Lammerts, één van onze Living Specialisten.

VW-logo-2022