Skip to content

Een kenmerkend landgoed

Prijs op aanvraag | Arawak, Bolivia

Een kenmerkend landgoed dat allesbehalve standaard is. Beleef: Kunuku Arawak!

De hoofdweg van Kralendijk naar Rincon leidt u langs deze unieke bestemming, gelegen met prachtig uitzicht over de oostkust. Tijdens weekenden is het hier feest! De grote Palapa is uitermate geschikt voor partijen, conferenties, diners en beschikt over een ruim opgezette en zeer complete keuken met opslag. Voor een drankje, om het weekend in te luiden, is plaats aan de aparte overdekte bar naast de grote papegaaienkooi. 

Ertegenover staat de, volledig uit Canadees hout opgetrokken, eigenaren villa. Met 5 slaapkamers, 3 badkamers, 1.5 keuken, een grote woonkamer en een dakterras met zeezicht, heeft u aan ruimte geen gebrek. De woning beschikt aan de oostzijde over overdekte veranda’s om heerlijk in de verkoelende bries te zitten. Achter de woning staat een enorme garage voor auto’s, gereedschappen, materialen, noem maar op. 

Pas echt uniek wordt het als u over het landgoed heen loopt. U wordt, tijdens uw wandeling, vergezeld door konijnen, schildpadden en vele lokale vogels of u kunt een verfrissende duik in het zwembad nemen. Twee separaat gebouwde appartementen kunnen worden verhuurd, er is een grote wateropslag en er staan kassen en kippenhokken om bijna volledig zelfvoorzienend te wonen. 

Kortom een multifunctioneel paradijselijk land-goed!

CHB