Skip to content

Karakteristiek woonhuis aan de Amstel

Indicatieprijs € 1.395.000,- k.k. | Amsteldijk Zuid 30, Amstelveen

Deze woning is uniek gelegen aan de Amsteldijk en combineert de charme van landelijk wonen met de voorzieningen van een wereldstad op slechts enkele autominuten, maar u kunt net zo makkelijk uw sloep pakken.

De sfeervolle entree en hal geeft toegang tot de ruim opgezette woonkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Door de dubbele schuifdeuren loopt u door naar de woonkamer, voorzien van een houtkachel. Middels twee separate vestibules op de begane grond heeft u toegang tot de trappen naar zowel het souterrain als de eerste verdieping en de riante zonnige tuin.

In het souterrain treft u naast een ruime slaapkamer en badkamer, ook de fitnessruimte voorzien van inbouwkasten, wasruimte en berging aan.

Op de eerste etage treft u de royale overloop met toilet, badkamer en vier ruime slaapkamers. Twee van de 4 slaapkamers bieden een opgang naar een extra ruimtes op de tweede etage, die dienst kunnen doen als extra slaapkamers of intieme zit, kantoor of kleedruimte. 

De zeer zonnige tuin is voorzien van een houten veranda met berging. De veranda is voorzien van een houtkachel, sedumdak en een glazen pui waarmee deze volledig afgesloten kan worden: dus ook op frissere dagen is het hier aangenaam vertoeven. De tuin is in totaal 22 meter diep en heeft zicht op de achtergelegen weilanden, waar in de lente de lammetjes in het rond springen…

Er bestaat een mogelijkheid om uw eigen aanlegsteiger van maar liefst tien meter te bemachtigen.

Voor nadere informatie neemt u contact op met Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur, lid NVM/Fiabci of Bart Lammerts, Living Specialist.

VW-logo-2022