Skip to content

Luxe nieuwbouwcomplex in Jávea

Prijzen tussen € 180.000,- & € 380.000,- ex. 10% BTW | (Alicante), Spanje

Reeds 60% verkocht! Essential, is een luxe wooncomplex van 74 appartementen gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige materialen. De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit twee zwembaden (volwassenen en kinderen) en een tuin. Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Er is keuze uit twee slaapkamer appartementen, drie slaapkamer appartementen en penthouses. 

Het complex is dichtbij het oude stadje van Jávea gelegen en op slechts 15 minuten lopen van de stranden van Jávea en de jachthaven.

De appartementen zijn uitermate geschikt voor bewoning gedurende het hele jaar of tijdens de vakanties. Tevens uitstekende mogelijkheden voor verhuur.

De Essential-woningen zijn voorzien van een airconditioning en verwarming, een volledig ingerichte moderne keuken met een oven en magnetron, een keramische kookplaat en een afzuigkap. Geplande oplevering: maart 2023.

Voor een persoonlijke bezichtiging bent u van harte welkom, wij maken graag een afspraak op locatie in het show appartement.

Overweegt u een villa of appartement te kopen in Jávea? Maak met onze aankoopservice gebruik van onze lokale kennis en uitgebreide netwerk van experts. Wij ontzorgen u volledig, van selectie en aankoop van de juiste woning, de bouwkundige keuring tot aan de nodige juridische begeleiding.

info@fbrealestate.es  |  Calle Romero 18  |  03730

Javea, Alicante  |  España  |  www.fbrealestate.es

VW-logo-2022
FB-Real-Estate