Skip to content

Statige helft van een dubbele villa

Vraagprijs € 1.089.000,- k.k. | Alexanderlaan 7, Hilversum

Fraaie en zeer ruime (267m2!) karakteristieke helft van een dubbele villa genaamd ’t Sonnehuis, met oprit en vrij gelegen zonnige achtertuin op het westen. Gebouwd in 1904 naar een ontwerp van de makelaar en architect F.H. Kiks, die tevens de opdrachtgever was. Dit statige gemeentelijke monument is nog voorzien van vele stijlkenmerken. De villa is altijd goed onderhouden. Het dak is in 2009 voorzien van nieuwe pannen, buitenschilderwerk 2018.

De Alexanderlaan is een lommerrijke en kindvriendelijke (eenrichtingsverkeer) laan. Een zeer gewilde buurt door de optimale ligging! Onder andere gelegen
op loopafstand van het centrum, scholen (internationale school) en trein-station Hilversum Sportpark. Tevens een gunstige ligging t.o.v. de uitvals-wegen (Amsterdam en Utrecht) en vele Goois Natuurreservaatgebieden.

De villa heeft een oprit met ruimte voor meerdere auto’s. De zonnige achtertuin is voorzien van een terras, gazon en borders met beplanting waaronder een fraaie appelboom en pruimenboom. Achterin de tuin staat een houten berging.

Dat het een heerlijk en fijn huis is blijkt wel uit het feit dat de huidige eigenaar hier 27 jaar met heel veel plezier heeft gewoond. 

Kortom: Een prachtige karakteristieke villa! 

Beslist een bezichtiging waard.

Logo-JSR-Buijs