Skip to content

Wonen & ontspanning komt hier samen

Vraagprijs € 1.995.000,- k.k. | Albertus Perkstraat 82, Hilversum

In de fantastische villawijk ‘de Boomberg’, zowel op loopafstand van het centrum van Hilversum als van het recreatiegebied het Corversbos, ligt deze moderne en royale vrijstaande villa. 

Dit is een villa voor hen die liefde hebben voor moderne architectuur en kunst. De entree naar de villa loopt via een oprijlaantje van ca. 60 m, waarbij de villa zelf een rustige en vrije ligging heeft op afstand van de straat. De entree-laan (met voldoende ruimte om te parkeren) eindigt op een soort entree-bordes met een door het gehele blok doorlopende muur, die ’s avonds wordt aangelicht.

In het interieur vindt men een aantal speciaal voor de villa ontworpen en gefabriceerde elementen, zoals de natuurstenen vloer met door alle ruimten doorlopende motieven in marmer en zwart graniet. Alle binnendeuren zijn door een meubelmaker vervaardigd met een patroon van matglazen vlakken (beetje Japans ornament) en donkere kozijnen als geabstraheerde mini-kolommen.

Het gehele pand is gerealiseerd met eerste klas en duurzame materialen, is volledig geïsoleerd, alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming.

Aan zuid- en westgevel zijn in totaal drie zonneschermen aangebracht, de villa is voorzien van een alarminstallatie. 

Kappelle-logo-2022