Romantische villa

€ 1.550.000,- k.k. | Agter Kampen 9, Blaricum

  • agter-kampen-9-1
  • agter-kampen-9-2
  • agter-kampen-9-3
  • agter-kampen-9-4

Op een prachtige plek aan de rand van Blaricum en Laren ligt deze romantische vrijstaande villa verscholen in het groen, omringd door weilanden en met uitzicht op paarden in de wei. De met riet bedekte villa heeft in totaal vier slaapkamers en twee badkamers!

Vanuit de hal bereikt u de ruime living met een fraaie serre, houten vloeren, open haard en diverse openslaande deuren naar de heerlijke terrassen in de tuin. De half open woonkeuken met diverse inbouwapparatuur heeft ook een eetgedeelte met uitkijk over en toegang naar de tuin en toegang tot de provisie-/wijnkelder.

Zelfs slapen op de begane grond is in dit huis mogelijk. Er is een extra slaapkamer aanwezig op de begane grond, voorzien van een eigen badkamer met (whirlpool) bad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Via de trap vanuit de hal komt u op de eerste verdieping met een ruime overloop en drie in grootte variërende slaapkamers. Op de eerste verdieping bevindt zich ook de tweede badkamer met een douche, een wastafel en een toilet.

De adembenemende en besloten tuin biedt onder andere een grote prachtige vijver en heeft een besloten karakter met optimale privacy en diverse terrassen. Tevens staat hier een multifunctioneel bijgebouw van ruim 83 m²! Hier vindt u een chill kamer en een separaat toilet, een  pantry en een berging. De eerste verdieping is een slaapverdieping met twee dakkapellen, die overigens ook te gebruiken is als een kantoor-/werkruimte.

Woonoppervlakte 201 m² en 83 m² in het bijgebouw
Perceeloppervlakte van circa 1.700 m²
Inhoud circa 700 m³

kapelle-logo