Skip to content

Nieuwgebouwde romantische villa

Vraagprijs € 3.450.000,- k.k. | Agter Kampen 9, Blaricum

Op een prachtige plek aan de rand van Blaricum en Laren ligt deze in 2022 nagenoeg nieuw gebouwde romantische vrijstaande villa verscholen in het groen, omringd door weilanden en met een uitzicht op paarden in de wei. De met riet bedekte villa heeft nu in totaal vier slaapkamers (drie op de eerste verdieping met twee badkamers en nog één op de begane grond met eveneens een badkamer) en nog een royaal souterrain met badkamer, waarin u een fitness, spa, bioscoop, chillroom voor de kids, maar ook kantoor aan huis en/of extra slaapkamers en badkamers kunt realiseren

De besloten tuin biedt onder andere een ruime parkeergelegenheid en heeft een besloten karakter met optimale privacy en natuurlijk diverse terrassen alwaar u heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van de zon (of schaduw) in deze landelijke omgeving.

Tevens staat hier een multifunctioneel bijgebouw van ruim 60 m². Hier vindt u een multifunctionele ruimte en een separaat toilet, een eigen c.v.-installatie en een pantry en bovendien nog een aparte aangebouwde berging. De vaste trap in deze ruimte geeft toegang tot de eerste verdieping en hier is een slaapverdieping met twee dakkapellen.

De toegang tot het huis en de tuin is vanaf de weg afgesloten door een elektrisch hek met videofooninstallatie. Ziet u uzelf al helemaal wonen in deze geweldige vrijstaande villa, gelegen op een heerlijke plek? Wij leiden u maar al te graag rond en nodigen u van harte uit voor een bezichtiging.

Voor nadere informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Kappelle Onroerend Goed kantoor Laren, tel. 035 – 5311774

Kappelle_logo