Skip to content

Rijksmonumentale woonboerderij

Indicatieprijs € 1.495.000,- k.k. | Achterom 5, Blaricum

De woonboerderij ’t Hemeltje’ (tevens een Rijksmonument) is gelegen midden in het pittoreske dorp met parkeergelegenheid op eigen terrein. De boerderij is van binnen geheel aangepast aan de woonwensen van de huidige tijd, maar er is nog ruimte om een en ander aan te passen naar eigen smaak en inzicht. 

Aan de zijkant van de woonboerderij bevindt zich de voordeur met daarachter de ontvangsthal welke toegang biedt tot de ruime leefkeuken en woonkamer. De leefkeuken is voorzien van alle mogelijke gemakken. Direct grenzend aan de keuken bevindt zich het eetgedeelte welke plek biedt aan een ruime eettafel. Aan de achterzijde van de woning treft u de heerlijk zonnige living met prachtige kachel en een tijdloze natuurstenen vloer met vloerverwarming.

Op de eerste etage zijn twee ruime slaapkamers te vinden en een heerlijke badkamer, voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche, bidet en watercloset. De gehele eerste verdieping kan dienst doen als privévertrek voor de bewoners. De overige twee slaapkamers, waarvan er momenteel een in gebruik is als kantoor en bibliotheek, bevinden zich in het bijgebouw (circa 49 m²), aan de achterzijde van het perceel. Tussen beide kamers in is een badkamer gerealiseerd, voorzien van een wastafel, watercloset en ligbad met douche. Kortom een ideale plek voor inwonende (oudere) kinderen, familie of inwonend (zorg)personeel.

De prachtige zonnige achtertuin is een oase van rust midden in het dorp. Tevens treft u in de achtertuin nog twee separate bergingen aan. 

Voor meer informatie of een bezichtiging nodigen wij u uit om contact op te nemen met Bart Lammerts, Kandidaat Register Makelaar en Taxateur of Jacques E. Walch, Register Makelaar en Register Taxateur.

VW-logo-2022