Exclusieve villa met kantoor en bijgebouw

Vraagprijs € 1.395.000,- k.k. | Zuidwenk 10, Bunschoten-Spakenburg

  • Zuidwenk-10-1
  • Zuidwenk-10-2
  • Zuidwenk-10-3
  • Zuidwenk-10-4

Op een bijzondere locatie in het centrum van het gezellige en levendige Bunschoten-Spakenburg hebben wij het genoegen te koop aan te mogen bieden deze zeer exclusieve VRIJSTAANDE VILLA met KANTOOR, VERANDA en MULTIFUNCTIONEEL VRIJSTAAND BIJGEBOUW op een perceel van ruim 1.000 m² eigen grond. De woning is gebouwd omstreeks 1977, waarna de huidige eigenaar deze woning in 2011 heeft vergroot – door samenvoeging met het naastgelegen woonhuis – en daarna volledig heeft gerenoveerd. Door het gebruik van warme natuurlijke materialen met aardse tinten is een gezellige woonkeuken ontstaan, lichte en ruime woonkamer en op de verdieping, vier ruime slaapkamers en twee complete badkamers.

In 2013 is het perceel met bijgebouw gekocht. Naast de toevoeging van dit bijgebouw aan het woongenot van de woning is er ruime parkeermogelijkheid op eigen terrein ontstaan en is de tuin aanzienlijk vergroot. De renovatie van de aanbouw en het bijgebouw zijn uitgevoerd in ‘industriële stijl’. Deze stijl kent zijn oorsprong in ‘lofts’ in New York. Kenmerken van deze stijl zijn hoge en ruime ruimtes met een robuuste uitstraling door grote glazen puien met zwartstalen frames, gietvloeren en onbewerkt hout. Vooral in het bijgebouw ervaart u dit ‘loft’-gevoel.

Dit bijzondere object laat zich moeilijk beschrijven. Het unieke van dit object kunt u pas op waarde schatten als u het hebt gezien. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging en laat u zelf overtuigen!

van-der-waaij-logo