Villa in ‘de nieuwe Gouden Driehoek’

Indicatieprijs € 3.900.000,- k.k. | Witzand 9, Blaricum

  • Witzand-9-1
  • Witzand-9-2
  • Witzand-9-3
  • Witzand-9-4

In Blaricum kennen wij de “nieuwe gouden driehoek” als één van de mooiste locaties om te wonen. Direct grenzend aan de Tafelbergheide en gelegen aan een prachtig doodlopend laantje, met alleen bestemmingsverkeer, genaamd “het Witzand”.

Het in 2015 opgeleverde landhuis is een moderne en super geïsoleerde villa. Het Gooische dat het landhuis aan de buitenzijde uitstraalt wordt binnenshuis op een vanzelfsprekende manier getransformeerd naar eigentijds design. Hoge plafonds, grote ramen, de vide en het glazen dak van de serre geven een zeer licht en ruimtelijk gevoel. De villa is voorzien van optimale isolatie, een warmtepomp, centraal stofzuigsysteem, alarm, poort met afstandsbediening en een eigen bron voor de besproeiing van de prachtig aangelegde parkachtige tuin.

Beknopte indeling:

Begane grond:

Royale hal, design-toilet, een (gasten) slaapkamer met eigen badkamer. Een 14 meter lange woonkamer met open haard, vide en dubbele deuren naar terras, riante keuken met bijkeuken, slaap-/hobbykamer, werkkamer, gezellige
veranda en grote serre. 

Eerste verdieping:

Bijzondere overloop met in de nok het unieke glazen dak en de vide met een volledig glazen balustrade. Masterbedroom met inloopkast/walk in closet, master-bathroom, slaapkamer 4 en 5 met eigen badkamers en balkon met uitzicht richting de Tafelberg Heide.

Bijgebouw: studio en garage

In het souterrain van de rietgedekte garage bevindt zich een (foto-) studio van ca 60 m² met (catering-) keuken en doorloop naar een ruime dubbele garage. Aan de achterzijde van het huis, staat nog een houten berging met veranda.

Tuin:

Hagen, tuinmuren en hekken sluiten de tuin volledig af en bieden optimale privacy.

voorma walch logo