Instapklare, vrijstaande woning in het dorp

€ 997.500,- k.k. | Windvang 1, Blaricum

  • Windvang-1-1
  • Windvang-1-2
  • Windvang-1-3
  • Windvang-1-4

Instapklaar, levensloop bestendig, een zojuist geheel gerenoveerde en uitgebouwde moderne villa met vernieuwde tuin en een moderne vriendelijke uitstraling. Mooie rustige plek in het oude dorp (bijna op de hoek met het Franse Pad), op loop-/fietsafstand van winkels, horeca en scholen. Ook de voetbal- en tennisvelden alsmede de scouting en de uitvalswegen zijn op korte afstand. Zeer geschikt voor kantoor/praktijk aan huis, kangoeroewoning of mantelzorg. Kortom: Een verrassend mooi huis met mooie, vrije en leuke tuin.

Indeling: Overdekt entree, ruime hal met garderobe en toilet, trapkast met meters, toegang tot grote living met bureauhoekje (circa 45 m²), aansluitend ruime woonkeuken (circa 20 m²). Aan de andere kant van de hal is een open werk/speelkamer en daarachter is een mooie, grote slaapkamer (met vide en berging) en een badkamer (geschikt voor mantelzorg, au pair of levensloop bestendig eigen gebruik of kantoor/praktijk aan huis).

Verdieping: Ruime lichte overloop met aansluiting voor was- en droogmachine, 2 grote slaapkamers, grote badkamer met douche, bad, wastafel en toilet, vaste trap naar aantrekkelijke zolderkamer.

Het hele huis, met uitzondering van de zolderkamer, is voorzien van vloerverwarming;
Allemaal nieuwe paneel binnendeuren;
Geheel voorzien van dubbel glas;
Alle wanden en plafonds nieuw gestuukt;
Alle elektra is vernieuwd;
Alle leidingwerk vernieuwd;
Alle sanitair vernieuwd;
Nieuwe luxe keuken met apparatuur;
Fraaie eiken visgraat vloer over de gehele begane grond, op de 1e verdieping en op de zolderkamer ligt er een eiken stroken vloer.

saegaert-logo