Skip to content

Een schoolvoorbeeld van stijl

Indicatieprijs € 1.095.000,- k.k. | Willem Bilderdijklaan 21, Bussum

Gelegen in het gewilde en lommerrijke Brediuskwartier ligt het woonhuis hoger dan de omliggende bebouwing. De invloed van Frank Lloyd Wright is terug te zien in de uitstekende luifels en de invloed van de Amsterdamse School in de versieringen in de gevels met puntige en torenvormige opbouwen, alsmede in de brede raampartijen met horizontale roeden.

Het woonhuis is verbouwd door de huidige bewoners in 2006. Het ligt met een inhoud van 712 m³ op een perceel van 505 m².

Indeling begane grond: Overdekte entree, vestibule en toilet met fonteintje, hal en trapopgang naar de eerste verdieping. Een heerlijke living (kamer en suite) met veel lichtinval, visgraat parketvloer en mogelijkheid voor een open haard. De serre heeft openslaande deuren naar de sfeervolle tuin. Een moderne keuken, een ruime uitbouw (met vloerverwarming).

De eerste verdieping: Masterbedroom met 2 vaste kasten en balkon. De twee-de royale slaapkamer heeft een visgraat parketvloer en vaste kast. De derde kleinere slaapkamer heeft eveneens een vaste kast. De badkamer is voorzien van douche, hoekbad met toilet, wastafel en mechanische ventilatie.

De tweede verdieping: Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping heeft een voorzolder met aansluiting wasmachine en een aparte kleine slaap/werkkamer.

In de ruime kelder bevindt zich de CV ketel en de boiler.

Tuin: De ruime tuin biedt veel groen, privacy en eveneens veel zonplezier door de goede zonligging (met druppelaar voor de rhododendrons).

Nadere informatie is te verkrijgen bij Martijn Geerdink, Kandidaat Register Makelaar Taxateur.

VW-logo-2022