Unieke exclusieve woonboerderij

Vraagprijs € 1.485.000,- k.k. | Wakkerendijk 90, Eemnes

  • Wakkerendijk-90-1
  • Wakkerendijk-90-2
  • Wakkerendijk-90-3
  • Wakkerendijk-90-4

Op één van de mooiste plekjes aan de Wakkerendijk en aan het einde van een fraaie oprit ligt deze achterhelft van de indrukwekkende en bijzonder sfeervolle woonboerderij (“Landlust”). Het betreft het originele woonhuis dat zich, vanaf de dijk gezien, aan de achterzijde bevindt met een ruime vrij gelegen tuin op het westen met veel privacy. Tevens is er een in stijl nieuw gebouwd stenen bijgebouw met parkeerruimte voor twee auto’s en een terrasoverkapping aan de tuinzijde.

Oorspronkelijke bouwjaar is ca. 1725; Woonoppervlak 322 m2;
Perceelgrootte 2000 m2.

Parterre:
Vanuit de ruime hal met een bijzonder mooie trap heeft u toegang tot een zeer fraai en ruim kantoor met uitzicht op de zuidelijke tuin, een toilet, een grote witgoedruimte met inbouwkasten, een zeer grote ouderslaapkamer met eigen luxe badkamer met stoomdouche, vrijstaand bad, douche, toilet etc., een unieke woonkamer met prachtige grote schouw, opkamer (hieronder een gewelfde kelder) en zicht op de volledige tuin. Vanuit de woonkamer komt u in de gezellige woonkeuken met toegang naar de zuidelijke tuin en terras. 

1e Etage:
Overloop, drie sfeervolle (slaap)kamers waar de eiken gebinten nog te zien zijn en een luxe 2e badkamer met douche, wastafel en toilet.De gehele verdieping alsmede de ouderslaapkamer en het kantoor zijn voorzien van airconditioning.

Een bijzonder sfeervol en karakteristiek gezinshuis met veel privacy en op korte afstand van het dorpshart van Eemnes met vele voorzieningen als scholen, winkels en sportaccommodaties.

campagne-makelaardij-logo