Skip to content

Rietgedekte villa op royaal perceel

Prijs op aanvraag | Vredelaan 68, Laren

Vrijstaande villa (ca. 449 m2 woonoppervlakte) aan de ‘dorpskant’ van de Vredelaan, nabij het gezellige centrum van Laren, direct aan beschermd natuurgebied ‘Postiljonheide’. Het eigendom omvat meer dan 5.400 m2 grondoppervlakte met tuin en privébos, waardoor privacy en rust gewaarborgd zijn. De woning is samengetrokken uit een tweetal twee-onder-een-kapwoningen, wat de villa thans uitermate geschikt maakt voor dubbele bewoning. Met 7 slaapkamers en 4 badkamers is de woning bij uitstek geschikt voor een inwonende au-pair of voor een familielid bij wijze van ‘kangoeroewoning’. De woning is in 2007 uitgebouwd en gemoderniseerd, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen met instandhouding van de karakteristieke charme van de villa.

INDELING

Kelder: Kelder met nis voor wijnklimaatkast, ruime bergruimte, stookruimte.

Begane grond: Eerste entree (thans hoofdentree), vestibule, hal met trapopgang, eerste werkkamer, royale woon-/leefkamer met aparte zithoek en drie haarden, tweede werkkamer, ruime woon-/leefkeuken v.v. kookeiland, twee werkbladen en diverse luxe inbouwapparatuur, keldertoegang, tweede entree, hal, toilet, waskamer en trapopgang.

Eerste etage: Beide trapopgangen leiden via bordestrap naar de overloop, waaraan gelegen: ouderslaapkamer met inloopkast en eigen badkamer met ligbad, grote inloopdouche met twee douchekoppen, dubbel wastafelmeubel en toilet; tweede, derde, vierde en vijfde (slaap)kamer. Tweede en derde badkamer, beide met dubbele wastafel, douche en toilet.

Tweede etage: Ruime zolderetage met bergruimte en inbouwkasten, zesde en zevende slaapkamer met dakkapel, vierde badkamer. Ideale etage voor een au-pair.

 

BIJZONDERHEDEN 

Vrijstaande rietgedekte garage en berging
Geschroefd rieten dak
Eigen oprit achter elektronische toegangspoorten
5.418 m2 perceeloppervlakte
449 m2 woonoppervlakte

De-Koster-logo2