Wonen op een perceel van 13.221 m²

Vraagprijs € 1.785.000,- k.k. | Vredelaan 66, Laren

  • Vredelaan-66-1
  • Vredelaan-66-2
  • Vredelaan-66-3
  • Vredelaan-66-4

In de nabijheid van natuurgebieden en het centrum van Laren ligt op een schitterend terrein van maar liefst 13.221 m2 (ruim 1.3 hectare) deze charmante vrijstaande villa met guesthouse en fraai verwarmd zwembad. De villa is gelegen aan de centrumzijde van de Vredelaan.

Via een lange oprijlaan langs een in de voortuin gelegen prachtige vijver bereikt u de villa. De in de jaren ’50 gebouwde villa is in de jaren ’90 aan de achterzijde vergroot en compleet gerenoveerd. De parkachtige tuin aan de achterzijde loopt over in een goed afgesloten bosterrein met wandelpaden en fraaie bomen. U staat midden in de natuur, uw eigen natuurgebied.

Indeling: entree, ruime hal, toilet, riante living met open haard doorlopend naar de eetkamer en openslaande deuren naar het terras, ruime woonkeuken. Op de begane grond bevindt zich een grote slaapkamer annex badkamer met ligbad, wastafel en bidet. Provisie- en wijnkelder.

1e Verdieping: ruime overloop, royale slaapkamer met grote dakkapel, douche en wastafel, 2e slaapkamer, stookruimte. Het zeer royale guesthouse (met eigen cv-ketel) heeft een zitkamer, doucheruimte met wastafel en toilet en keukenblokje en voorts een riante slaapkamer. In dit bijgebouw bevindt zich tevens een tweetal bergingen en een ruimte voor de installaties van het zwembad.Kortom een uniek landhuis op een uniek perceel.

Ruim 1.3 hectare (gemeente Laren, sectie D
   nummer 1295 groot 9.210 m2 en sectie D
   nummer 505 groot 4.011 m2)

Woonoppervlak woonhuis ca. 195 m2; guesthouse ca. 63 m2

Riante living met open haard en prachtig uitzicht over tuin, park en bos

De woon- en eetkamer zijn voorzien van vloerverwarming

Zeer royaal verwarmd zwembad

Gelegen nabij centrumvoorzieningen en natuurgebieden

Totale inhoud ca. 1.100 m3

Nienaber-logo