Uniek wonen aan de Vecht

Vraagprijs € 1.785.000,- k.k. | Voorstraat 2-3, Vreeland

  • Voorstraat-2-3-1
  • Voorstraat-2-3-2
  • Voorstraat-2-3-3
  • Voorstraat-2-3-4

Op een steenworp afstand van Hilversum, Amsterdam en Utrecht staat dit unieke achttiende-eeuwse woonhuis in de mooiste straat van het pittoreske Vreeland.

De voorgevel en overtuin van 21 meter breed, het prachtige uitzicht over de rivier de Vecht en een woonoppervlakte van 325 m² maken dit bijzondere rijksmonument tot een warm en sfeervol familiehuis met 10 kamers. Het is
gebouwd omstreeks 1750. In de negentiende eeuw gesplitst in twee woningen om vervolgens in 2008 weer als één woning in ere hersteld te worden. Luxueus, smaakvol en – met behoud van authenticiteit – tot in de ‘puntjes’ gerestaureerd. Het pand heeft 2 voordeuren en is hierdoor ook uitermate geschikt voor dubbele bewoning of kantoor- en praktijk aan huis.

Over Vreeland

Vreeland is een kindvriendelijk, levendig dorp met circa 1820 inwoners. Het oude dorp ligt centraal in de Vechtstreek. Regelmatig worden activiteiten en evenementen georganiseerd voor zowel jong als oud. Er is een buurthuis, een actieve Dorpsraad, peuterspeelzaal, basisschool, BSO, kapsalons en een supermarkt. Daarnaast zijn er meerdere restaurants met gezellige terrassen. De ligging is ideaal voor een boottochtje over de Vecht, de Loosdrechtse- of de Vinkeveense Plassen.

Bijzonderheden

Uitstekend onderhouden woning van 325 m² met 10 kamers

Volledig gerestaureerd en gerenoveerd in 2008/2009

Grotendeels dubbel glas

Keuken met Miele-inbouwapparatuur o.a. koffiezetapparaat en hogedruk- stoomoven

Netwerkbekabeling door het gehele pand

Royale opzet met veel maatwerk inbouwkasten

Fietsenberging met toegang tot straat

Uitgebreide alarminstallatie

kapelle-logo