Skip to content

De Vlinderdans

€ 985.000,- k.k.  |  Vliegweg 2D, Blaricum

Op werkelijk sublieme locatie gelegen, in het kleinschalige appartementengebouw ‘de Vlinderdans’, op loopafstand van de dorpskern van Blaricum en natuurgebied, op begane grond gelegen luxe 4-kamer appartement met royaal terras direct gelegen aan de prachtige tuin en 2 parkeerplaatsen en een grote berging in de onderbouw. Het appartementengebouw wordt omzoomd door een prachtige tuin. Het appartement heeft hierop een prachtig vrij uitzicht waardoor de dorpsbeleving gecombineerd wordt met een groot gevoel van vrijheid en privacy.

Het appartementengebouw beschikt over een fraaie entree met videofoon installatie en vanzelfsprekend is het gebouw voorzien van een liftinstallatie.

Indeling appartement: entree, zeer ruime hal en gang, garderobekast met separate c.v.-opstelling, toilet, grote woonkamer met gas open haard, fraaie raampartij (met elektrisch bedienbare gordijnen) en schuifpui naar buitenterras, nieuwe Engels handgemaakte eetkeuken, voorzien van alle benodigde, hoogwaardige inbouwapparatuur. Naast de keuken bevindt zich de ruime bijkeuken met aansluiting voor was- en droogmachine en diverse kasten.

Grote slaapkamer met eigen badkamer, voorzien van inloopdouche, toilet, dubbele vaste wastafel, een tweede slaapkamer met eigen badkamer (toilet en douche) en een werkkamer. Deze kamer is voorzien van openslaande deuren naar de living.

Bijzonderheden:

Het appartement is goed onderhouden.

Recentelijk verbouwd (o.a. met veel op maat gemaakte kasten).

Grote berging in de onderbouw.

Twee parkeerplaatsen in de beveiligde afgesloten parkeerkelder.

Woonoppervlakte: 165 m².

Servicekosten € 375,- per maand.

kapelle-logo