Skip to content

Ruim opgezette vrijstaande semibungalow

Vraagprijs € 1.450.000,- k.k. | Vinkebaan 4, Laren

Op prachtige locatie, in rustig laantje, de ‘Westerheide’ op steenworp afstand, nabij centrum, lagere en middelbare scholen (o.a. internationale), ligt deze ruim opgezette VRIJSTAANDE SEMIBUNGALOW met vrijstaande garage. Het geheel is gesitueerd op een perceel van 1.737m2, waarvan de achtertuin op het westen is georiënteerd!

De bouwvlek, circa 12,5 x 14,75 meter, is nog niet volledig benut waardoor er nog aanzienlijke aan-/uit en opbouwmogelijkheden zijn. Daarnaast biedt het vergunningsvrije bouwen ook nog verschillende mogelijkheden! De maximale bouwhoogte is conform bestemmingsplan 7 meter en de goothoogte staat op 3 meter.

De prachtige groene tuin, met veel privacy, heeft een heerlijke zonligging! De gehele dag zijn er zon en schaduw terrassen aanwezig, ligging zuidwest. Door de ligging van het huis op de kavel is er een ruime oprit met carport aan de voorzijde alsmede een ruime vrijstaande garage met berging en vliering aan de zijkant van het perceel. Een eigen bron met sproei installatie ontbreekt hier vanzelfsprekend niet!

Ondanks dat het huis keurig is onderhouden, dient het wel te worden aangepast aan de huidige woonstandaard. Door de ruime bebouwingsmogelijkheden kan men ook voor nieuwbouw kiezen, al is dit zeker GEEN must! Voorbehoud gunning eigenaar!

Metrages conform branche brede meet Instructie (BBMI):

Gebruiksoppervlakte woonruimte: 184m² (incl. 11 m²deel kelder)Overige inpandige ruimte:

Deel kelder:   16,1m²
Bergzolder:   3,5m²
Gebouwgebonden buitenruimte (balkon):   2,3m²
Externe bergruimte:   24,4m²
Inhoud woonhuis:   720m³

Gijs-Jansen-Makelaars