Onder Designa architectuur verbouwde villa

Vraagprijs € 1.995.000,- k.k. | Vinkebaan 3, Laren

  • Vinkebaan-3-1
  • Vinkebaan-3-2
  • Vinkebaan-3-3
  • Vinkebaan-3-4

Turn key is hier het sleutelwoord. Geen enkel huis in deze prijsklasse in Laren is helemaal af en volledig van deze tijd. De verbouwing van deze rietgedekte villa is afgerond in april 2019 en daarna niet meer bewoond. Alles is nieuw en niet gebruikt. Afwerkingsniveau is hoog te noemen. Designa heeft getekend voor het ontwerp en indeling. De villa is voornamelijk gebouwd in een U-vorm, waarbij in het midden een groot terras met veranda en verwarmd zwembad te vinden zijn. Vanuit alle kanten bieden openslaande deuren toegang tot dit zonnige terras, waar u volledige privacy geniet. Het guest house is ideaal voor een au pair en werkelijk van alle gemakken voorzien.

De villa kent 5 grote slaapkamers, 4 badkamers, 5 toiletten, 3 haarden en een verwarmd zwembad. De meest opvallende ruimte in de villa is de keuken, daar waar tegenwoordig het meest geleefd wordt. De grote woonkeuken kenmerkt zich door 4 keer openslaande deuren, een nokhoogte van 6,5 meter en maar liefst 2 gashaarden.

De villa ligt in een lommerrijke woonomgeving, op loopafstand van de Westerheide en 3 minuten fietsen van hartje Laren met al haar geneugtes. De kinderen in de villawijk spelen op straat. Scholen (internationaal) op fietsafstand. Nabij uitvalswegen naar Amsterdam en Utrecht (20 minuten ieder). Geen files om bij de snelweg te komen.

Kortom een ideaal gezinshuis voor mensen die niet willen verbouwen.

van-trigt-logo