Rust, vrijheid en genieten

€ 1.795.000,- k.k. | Verlengd Rozenlaantje 5, Laren

  • Verlengd-Rozenlaantje-5-1
  • Verlengd-Rozenlaantje-5-2
  • Verlengd-Rozenlaantje-5-3
  • Verlengd-Rozenlaantje-5-4

Op een zeer fraaie, rustige plek, bieden wij u een werkelijk subliem perceel van ca. 2.063 m² aan. Gelegen, als enige, aan het doodlopende gedeelte van het prachtige Verlengd Rozenlaantje maakt deze locatie zéér bijzonder en uniek met vrij uitzicht over een Larense Eng. Een pareltje in een deel van Laren dat weinig mensen zullen kennen. Rust, vrijheid en genieten zijn hier de kernelementen.

Het Verlengd Rozenlaantje ligt bij de Drift en het Rozenlaantje en op loopafstand van het gezellige centrum van Laren met de Brink, het Singermuseum, winkels, horeca en andere voorzieningen. De perfecte plek dichtbij het bruisende dorp, maar toch in alle rust die men hier mag verwachten.

In Laren zijn er vele mooie plekken om te wonen en daar behoort deze prachtige locatie ontegenzeggelijk toe. Het is een perceel van ca. 2.063 m² bosachtig, glooiend terrein. Er is een mogelijkheid om na amoveren van de bestaande opstallen een groot Larens landhuis met ca. 500 m² woonoppervlakte te bouwen. Er is een fantastisch ontwerp gemaakt door architect George van Luit, welke reeds voorlopig is goedgekeurd.

De vraagprijs is voor de kavel inclusief het bestaande woonhuis.

Informeert u via uw aankoopmakelaar of via ons kantoor naar de mogelijkheden.

saegaert-logo