Robuuste boerderij op een toplocatie

Indicatieprijs € 3.425.000,- k.k. | Venenweg 1, Blaricum

  • Venenweg-1-1
  • Venenweg-1-2
  • Venenweg-1-3
  • Venenweg-1-4

In het dorp Blaricum ligt deze zéér riante woonboerderij met een woonoppervlakte van ca. 575 m² en een inhoud van 2.144 m³. De woonboerderij is in de loop der jaren, met veel zorg en aandacht verbouwd en is eventueel te splitsen in 2 woningen: Venenweg 1 en 1a.

Indeling Begane grond:

Via de (van oudsher) staldeuren komt u binnen op het binnenplein; deels open en deels overdekt door een veranda. Middels de hoofdentree komt u in een riante hal, de woonkamer en een fraai ingerichte woonkeuken. Eigenlijk kunt u stellen dat deze keuken het middelpunt van de woonboerderij is.

Vanuit hier is een 2e hal (met wc) en een werkkamer bereikbaar. Via deze hal is er een tweede trap naar de grote slaapkamer op de eerste etage. Verder doorlopend komt u een 3e hal (eveneens met wc) en een 4e hal terecht.
Deze laatste ruimte geeft u toegang tot een slaapkamer (met aangrenzende badkamer)

Eerste verdieping:

Vanuit de laatst vermelde opgang komt u direct in een zeer riante “speelzolder” terecht, daar waar zeker en zeer veel ruimte is voor een biljart, een lounge set en een tafelvoetbal tafel en zo meer.Verder vindt u op deze verdieping 4 slaapkamers, 2 badkamers, een wasruimte en een overloop.

Tweede verdieping:

Hier treft u een riante berging aan.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur en
Bart Lammerts, Living Specialist.

voorma walch logo