Skip to content

Royaal, karakteristiek vrijstaand landhuis

Indicatieprijs € 3.995.000,- k.k. | Veldweg 27, Laren

In de ”Gouden Driehoek” en op loopafstand van het centrum van Laren, scholen en natuurgebieden gelegen, ligt deze in uitstekende staat van onderhoud verkerende Parel van Laren. Het vrijstaande, karakteristieke en royale landhuis is in 1915 door de architect J.G. Van Caspel ontworpen, heeft een inhoud van maar liefst 1.948 m³ en is genoemd de ‘Vogelweide’. Het geheel met voormalige garage (thans namelijk een heerlijke grote bijkeuken), berging en carport is omzoomd door de zeer fraai aangelegde tuin met verschillende terrassen, verwarmd zwembad met waterval, een buitenkeuken en sauna met een totale oppervlakte van 2.210 m².

Indeling
Entree, originele vestibule, royale hal met bordestrap, toilet en garderobe. Via de “herenkamer” annex werkkamer met open haard toegang tot de woonkamer en de serre-kamer met prachtig zicht op de zonnige tuin, het zwembad en de terrassen. Aan de serre bevindt zich de sfeervolle aangebouwde veranda voorzien van verwarming. De ruime en sfeervolle (Tinello) woonkeuken met spoeleiland en diverse inbouwapparatuur en een Lacanche fornuis, sluit aan op de eetkamer met open haard. Via de bijkeuken/wasruimte bereikt u de kelder en een (multifunctionele) zolderkamer (bijv. voor au pair).

Eerste verdieping:
Middels het trappenhuis toegang tot overloop met balkon. Drie royale slaapkamers, kleedkamer, 2 badkamers en separaat toilet. De gehele verdieping is voorzien van houten vloeren en shutters voor de ramen.

Tweede verdieping:
Twee extra slaapkamers met ieder een eigen badkamer en separaat toilet.

Kelder:
De ruime kelder is te gebruiken als chill-kamer/bioscoop of werkkamer.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Guido E. Mundt, Register Makelaar Register Taxateur

voorma walch logo