Luxueus appartement aan het water

Vraagprijs € 865.000,- k.k. | Veendijk 1, app 4, Loosdrecht

  • Veendijk 1-app-4-1
  • Veendijk 1-app-4-2
  • Veendijk 1-app-4-3
  • Veendijk 1-app-4-4

Op een werkelijk prachtige locatie direct aan de Loosdrechtse Plassen, omarmd door de prachtige natuur met de vele rietkragen en mooie eilandjes bevindt zich dit luxe appartement in appartementencomplex “De Driesprong”.

Het betreft een luxueus en perfect onderhouden appartement op de begane grond met een privé ligplaats en een parkeerplaats in de beveiligde inpandige parkeergarage. Bij de entree bevindt zich een video-installatie voor o.a. bediening van de centrale entreedeur. Royale living met schuifpuien naar het zon georiënteerde privé terras. Slaapkamer met terras aan het water, tweede slaapkamer. De Luxe centraal gelegen badkamer met bad/douche, privé toilet en vele andere voorzieningen, biedt toegang tot de twee slaapkamers. Keuken met magnetron/oven en vaatwasser. Aparte cv/witgoedruimte en een separaat toilet. De woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van airco. Berging bevindt zich in de inpandige garage.

Via de lichte en prestigieuze entree lobby met receptie, of via de beveiligde ondergrondse parking heeft u toegang tot het appartement, eventueel met gebruikmaking van de glazen liften. Bewoners van appartementen complex “De Driesprong” kunnen beschikken over een uitstekend inpandig restaurant. Verder o.a. fitnessruimte met de modernste apparatuur, sauna, breedband internet. Uiteraard zijn ook het onderhoud en de beveiliging van het appartement uitstekend verzorgd.

Met genoegen vertellen wij u meer over deze woondroom en laten wij u deze graag zelf ervaren!

Dezelfde eigenaar biedt op deze mooie locatie ook nog appartement 5 ter verkoop aan.

Afmetingen:
Opp. Wonen 120 m²
Inhoud 360 m³

veerman-logo