Royale villa met inpandig zwembad

€ 2.150.000,- k.k. | Van Beeverlaan 19, Laren

  • Van-Beeverlaan-19-1
  • Goyergracht-Zuid-43-2-2
  • Van-Beeverlaan-19-3-2
  • Van-Beeverlaan-19-4

In het groene hart van het Gooi staat deze schitterende royale villa, gebouwd op een perceel van 3.120 m². Het beschikt over de meest vrije en unieke ligging in dit villagebied en heeft een optimale privacy. De villa heeft een directe entree tot het grootste beschermde natuurgebied rondom Laren en nodigt uit tot sporten zoals fietsen, hardlopen of heerlijk wandelen met de hond.

Begane grond:

Via de entree geeft de royale hal toegang tot de salon, die in verbinding staat met de zeer ruime en lichte living met een open haard en openslaande deuren naar de diverse terrassen. De living staat in een open verbinding met de eetkamer (voorzien van een sfeervolle gashaard). Ook de eetkamer heeft een fabuleus uitzicht over de fraaie achtertuin. 

Eerste Verdieping:  

De master bedroom met inbouwkasten en een balkon met een prachtig uitzicht over de tuinen en aangrenzend de eigen badkamer v.v. een ligbad, separate inloop douche, dubbele vaste wastafel, toilet en bidet. Tevens nog twee slaapkamers met de tweede badkamer (voorzien van douche, toilet en wastafel). Er is op deze verdieping een mogelijkheid om een vierde slaapkamer te realiseren. Vanuit de master bedroom is de (stahoge) zolderverdieping te bereiken met vide.    

Souterrain:

Hier bevinden zich een royale werkkamer met eigen opgang en diverse en natuurlijk het prachtige zwembad met een heerlijke stoomdouche, fitnessruimte, sauna en een (derde) badkamer. Een ideale plek om werk en ontspanning te combineren. De serre vanuit het zwembad geeft toegang tot de achtertuin en zorgt voor natuurlijke lichtinval in het souterrain.