Royale villa met inpandig zwembad

Vraagprijs € 2.150.000,- k.k. | Van Beeverlaan 19, Laren

  • 2-Van-Beeverlaan-19-1
  • 2-Van-Beeverlaan-19-2
  • 2-Van-Beeverlaan-19-3
  • 2-Van-Beeverlaan-19-4

In het groene hart van het Gooi staat deze schitterende royale villa (met onder andere een prachtig inpandig zwembad), gebouwd op een perceel van 3.120 m². Het huis is bereikbaar via een oprit van 100 m en ligt geheel verscholen van de weg. Het beschikt over de meest vrije en unieke ligging in dit villagebied en heeft een optimale privacy.

De prachtige villa heeft een inhoud 1.844 m³ en een woonoppervlakte van 457 m² (totale oppervlakte ruim 500 m2) en een werkelijk zeer fraai aangelegde tuin. Het geheel ademt comfort, kwaliteit uit, maar vooral charme. De villa heeft een directe entree tot het grootste -beschermde – natuurgebied rondom Laren, de Wester-/Bussumerheide, en nodigt daarbij uit tot sporten zoals fietsen, hardlopen of heerlijk lang wandelen met de hond. De ligging laat zich het best omschrijven als rustig, bosrijk, met volop privacy en optimaal gesitueerd. Op +- 500m afstand bevinden zich het Geologisch Museum, de St. Jan Kapel alsook de middelbare school Laar & Berg met tweetalig onderwijs. De bereikbaarheid is uitstekend door situering ten opzichte van de A1/A27 richting Amsterdam en Utrecht.

De centrale ligging van Laren met directe verbindingen met Amsterdam en Schiphol maken het dorp bij uitstek geschikt om prettig en goed te wonen.

Bijzonderheden:

Aan “De Westerheide” gelegen

Unieke ligging, de villa is vanaf de Van Beeverlaan niet te zien

Inpandig zwembad met fitnessruimte, turks stoombad en andere passende voorzieningen

Fraai aangelegde tuin

Sproei-installatie met eigen bron

kapelle-logo