Skip to content

Luxe en exclusief wonen in Laren

Vraagprijs € 2.895.000 k.k. | Van Beeverlaan 11, Laren

Deze prachtige villa in Laren is een oase van rust, luxe en stijlvol wonen. De villa, die nagenoeg aan de Westerheide ligt, biedt een perfecte combinatie van tijdloze elegantie en moderne voorzieningen. De villa beschikt over royale leefruimtes – waaronder een fraaie living en een luxueuze open keuken.
De villa, van de bekende architect Van Erven Dorens uit 1935, is ge-moderniseerd met hoogwaardige materialen in tijdloze stijl, u zult dit terugvinden op de foto’s. Het perceel van 1.876 m² heeft een zeer private ligging op loopafstand van natuurgebied ‘De Westerheide’.

De Van Beeverlaan is een rustige, kindvriendelijke laan. De lange oprijlaan maakt de locatie van deze villa uniek ten opzichte van de omliggende villa’s. De villa wordt afgeschermd door een elektrisch bedienbare toegangspoort en het voorterrein biedt voldoende mogelijkheid om meerdere auto’s te parkeren. De vrijstaande garage biedt plaats aan nog eens drie auto’s.
De garage is zo stijlvol gebouwd, dat het ook zou kunnen dienen als guesthouse of een kantoor of bedrijfsruimte aan huis. De parkachtige tuin is zeer verzorgd aangelegd met diverse terrassen en mooie bomen en beplanting. Door het royale perceel en de beschutte en vrije ligging, is er altijd een heerlijk plekje in de zon of schaduw te vinden. Het prachtige, verwarmde zwembad is een echte eye-catcher! Het poolhouse is voorzien van een eigen badkamer en een chillruimte.

Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor in Laren, tel. 035 – 531 1774.

Web