Skip to content

Buitenplaats ‘De Leeuwenberg’

Indicatieprijs € 3.195.000,- k.k. | Valkeveenselaan 56, Naarden

Dit is misschien wel de mooiste plek van het Gooi…..

Privacy, rust, natuur en een waanzinnig uitzicht zijn de sleutelwoorden van deze plek! Midden in het gebied Valkeveen bieden wij aan, een buitenplaats in de vorm van een eiland van ruim 9.580 m² (ca. 14.705 m² inclusief de waterpartijen). Het terrein is omgeven door natuur waardoor u een uniek vrij gevoel beleeft. 

Buitenplaats “De Leeuwenberg” is gelegen ten zuidwesten van Oud Valkeveen, aan het Naardens gedeelte van de Valkeveenselaan. De zandafgravingen gedurende het eind van de 19e eeuw hebben het gebied verdere ondulatie gegeven met adembenemende uitzichten tot resultaat. Op de buitenplaats is rond 1963 een vrijstaande villa gebouwd. Door de brede gracht rondom het gehele terrein krijgt de buitenplaats een hoge mate van exclusiviteit, bescherming en privacy. 

INDELING

Begane grond: Entree, royale hal, garderobe, toilet, provisiekast, woonkeuken, zeer ruime zitkamer met open haard, eetkamer, ouderslaapkamer met aansluitend badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet, twee slaapkamers welke in grote variëren, tweede badkamer met ligbad, toilet en wastafel.

Souterrain: De gehele villa is onderkelderd. Hier bevindt zich een slaapkamer met openslaande deuren, tweede slaapkamer, badkamer met douche, toilet en wastafel, stookruimte, voorraadkamer, lift en wasruimte. Doorlopend bereikt u de royale garage en berging.

Tuin: De vrijstaande villa is omgeven door een perceel van ruim 9.580 m². De villa heeft een loggia op het zuiden en wordt omgeven door een weidse tuin met verwarmd buitenzwembad welke goed op de zon gelegen is.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur of Bart Lammerts, Living Specialist.

VW-logo-2022