Skip to content

Woonboerderij in het Corversbos

Vraagprijs € 1.098.000,- k.k. | Vaartweg 202, Hilversum

Op een absoluut UNIEKE LOCATIE, verscholen in het groen van het Corversbos, maar toch op fietsafstand van het gezellige centrum gelegen VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ op een schitterend perceel van maar liefst 1360 m2! De woning kent een rijke historie en is met ruim 400 m2 (!) speels ingedeelde woonoppervlakte bijzonder royaal. Door de indeling en oppervlakte leent het zich uitstekend voor een groot gezin, kantoor/praktijk aan huis, inwonende ouders of een au pair.

Een vrijstaande woning op een locatie als deze dient zich zelden aan. U woont hier letterlijk IN het bos en de reeën verschijnen met regelmaat in de tuin. Bent u op zoek naar een huis waar u een permanent buitengevoel kunt ervaren, met grote steden als Amsterdam en Utrecht binnen 30 minuten bereikbaar? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

HISTORIE

Het bouwjaar van de woonboerderij is 1937. Vroeger diende de boerderij als koeienstal en wagenschuur en vanaf 1970 als bezoekerscentrum en educatieruimte voor Natuurmonumenten. Sinds 1994 is het pand in gebruik als woning door de huidige eigenaar. De grond is in eigendom van Natuurmonumenten, waarvoor een erfpachtcanon wordt betaald.

Bijzonderheden:

De woning is voorzien van dubbel glas en spouwmuren;

Houten berging met veranda;

Meerdere terrassen, gazons en een vijver;

Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s;

De woning is instap-klaar;

De canon voor de grond bedraagt per datum verkoop € 14.437,50 per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd;

Het geheel laat zich moeilijk omschrijven; serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit de woning en het perceel zelf te komen ‘ervaren’.

ID Makelaars