Perfect onderhouden penthouse

Vraagprijs € 1.195.000,- k.k. | Utrechtseweg 45E, Hilversum

  • Utrechtseweg-45E-1
  • Utrechtseweg-45E-2
  • Utrechtseweg-45E-3
  • Utrechtseweg-45E-4

In een fraaie omgeving te Hilversum-Zuid gelegen perfect onderhouden en bijzonder royaal PENTHOUSE dat onderdeel uitmaakt van een stijlvol, kleinschalig complex bestaande uit totaal 5 appartementen.

Het complex beschikt over een prachtig aangelegde, goed onderhouden tuin rondom en een parkeergarage met bergingen. Voor bezoekers zijn er enkele parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gebouw beschikbaar. Het perceel is toegankelijk via een automatisch bedienbaar hek.

De ligging is zeer gunstig; zowel uitgestrekt natuurgebied als winkels, scholen en sportclubs bevinden zich in de nabijheid. Via NS-station Sportpark (op 5 min. afstand) staat u binnen een kwartier in hartje Utrecht en binnen 25 minuten in Amsterdam/Schiphol. Ook via de nabijgelegen uitvalswegen zijn de grote steden goed en snel bereikbaar.

Overige informatie:

Vrijwel het gehele penthouse is voorzien van een fraaie eikenhouten visgraat parketvloer met band en bies

Gehele appartement is voorzien van kwalitatief hoogwaardige maatwerk kasten en radiatoromlijstingen in een lichte, neutrale kleurstelling

De hal, toilet en beide badkamers zijn v.v. comfortabele vloerverwarming

Volledig geïsoleerd en v.v. dubbel glas

Perceeloppervlakte van het complex: ca. 3000 m2 met schitterende tuin rondom

Bouwjaar 2002

Twee parkeerplaatsen en berging in de privé parkeergarage.

Voorzien van alarminstallatie en videofoon

Ringleiding t.b.v. warm water

Servicekosten: € 595,- per maand

Door de hoge plafonds, de riante afmetingen van alle ruimtes en de perfecte staat van onderhoud is dit werkelijk een uniek object!

ID Makelaars