Royaal penthouse in perfecte staat

Indicatieprijs € 998.000,- k.k. | Utrechtseweg 45E, Hilversum

  • Utrechtseweg-45E-1
  • Utrechtseweg-45E-2
  • Utrechtseweg-45E-3
  • Utrechtseweg 45E-4

In een fraaie omgeving in Hilversum-Zuid gelegen perfect onderhouden en bijzonder royaal penthouse (300 m²), onderdeel uitmakende van een kleinschalig complex, bestaande uit 5 appartementen met lift, tuin, parkeergarage, berging, alarminstallatie en videofoon.

Het penthouse bevindt zich als enige woning op de 2e (bovenste) verdieping, waardoor volledige privacy is gewaarborgd.

Indeling: Centrale ruime hal met garderobe, meterkast en toiletruimte v.v. toilet, urinoir en fonteintje.

Woongedeelte: sfeervolle zitkamer met ca. 5 meter hoog plafond, gashaard, airconditioning. Eet-/zitkamer, keuken voorzien van inbouwapparatuur, veel kastruimte en granieten aanrechtblad. Zowel vanuit de living als de keuken en eetkamer is het deels overdekte balkon aanwezig.

Naast de keuken is de bijkeuken annex technische ruimte aanwezig met opstelling van de cv-ketel, boiler, warmte terugwin installatie en aansluitingen voor wasmachine en droger.

Slaapgedeelte: aan de voorzijde een (slaap)kamer, thans in gebruik als berging. In de hoek is een bijzonder ruime kamer gesitueerd, welke wordt gebruikt als werkkamer. Daarnaast bevindt zich een logeerkamer en een werkkamer. Aan de overzijde van de hal is een gastenbadkamer aanwezig met toilet, wastafelmeubel en inloopdouche. Aan de achterzijde ligt de heerlijke grote master bedroom. Via de walk in garderobe met maatwerk kasten bereikt u de privé badkamer v.v. dubbel wastafelmeubel, tweepersoons ligbad v.v. jacuzzi, toilet en een inloopdouche met rainshower. 

Parkeergarage

De ondergelegen parkeergarage is zowel van buitenaf bereikbaar (via de verwarmde hellingbaan en elektrisch bedienbare garagedeur) als via de lift. In de garage heeft u de beschikking over twee eigen parkeerplaatsen en een zeer ruime berging.

voorma walch logo
ID Makelaars