Rijks Monumentaal Landhuis

Indicatieprijs op aanvraag | Utrechtseweg 40, Hilversum

  • Utrechtseweg-40-1
  • Utrechtseweg-40-2
  • Utrechtseweg-40-3
  • Utrechtseweg-40-4

Aan een van de meest prominente invalswegen van Hilversum, bieden wij te koop aan een uniek Rijks Monumentaal Landhuis, thans in gebruik als kantoorvilla door het Kansfonds *.

Conform het bestemmingsplan ‘Utrechtseweg’ heeft het perceel de bestemming ‘Kantoor’. Gezien het voormalig gebruik als woning, is het wijzigen van de bestemming in ‘wonen’ aanneembaar.

Waardering volgens de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed: “Het Landhuis is van algemeen belang wegens architectuur- cultuurhistorische waarde als gaaf bewaard gebleven voorbeeld van een Landhuis in de Engelse landhuisstijl uit het eerste kwart van de 20ste eeuw, door J.W. Hanrath ontworpen en beeldbepalend gesitueerd te midden van een tuin op een groot terrein, georiënteerd op de kruising van de Utrechtseweg en de Diependaalselaan”.

Bijzonder fraai en zeer goed onderhouden kantoorvilla met riante tuin en parkeergelegenheid op perfecte locatie in Hilversum-Zuid direct nabij de Rijksweg A27. De villa bestaat uit circa 544 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond, eerste etage, tweede etage en kelders en is bijzonder geschikt voor ondernemers die een hoge maat van exclusiviteit, representativiteit en bereikbaarheid wensen.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij ons kantoor Voorma en Walch Makelaars in Business.

* Kansfonds helpt mensen omzien naar de kwetsbaarsten in onze samenleving, zodat niemand buitengesloten raakt. Elk jaar steunen we ruim 500 kansrijke initiatieven die kwetsbare mensen helpen om hun situatie te doorbreken. Zo zorgen we met elkaar voor een samenleving waarin plek is voor iedereen.

Meer weten? Kijk op www.kansfonds.nl.

voorma walch logo