Monumentale villa met zwembad

Indicatieprijs € 3.200.000,- k.k. | Torenlaan 67, Blaricum

  • Torenlaan-67-1
  • Torenlaan-67-2
  • Torenlaan-67-3
  • Torenlaan-67-4

Zelden komen dit soort karakteristieke villa’s te koop……….

Op een prachtige locatie op de grens van bruisend Laren en gemoedelijk Blaricum gelegen, met een verscholen ligging in het rijke groen, onderscheidende architectuur en een prachtige tuin met verwarmd zwembad. 621 m² woongenot met 10 kamers waarvan 5 slaapkamers, een riante woonkeuken, 3 badkamers en een riant souterrain.

INDELING

Begane grond: Buitenentree met toegang tot de vestibule en royale hal met grote raampartij en toilet. De woonkamer met open haard, biedt uitzicht over de tuin en toegang tot het terras en middels schuifdeuren naar de zitkamer. De riante woonkeuken is van alle eigentijdse keukengemakken voorzien.
Dubbele schuifdeuren bieden toegang tot de eetkamer. 

Bijzonder souterrain: Met een bruto vloeroppervlak van ruim 250 m² biedt het souterrain ruimte aan opslag- en techniekruimten, een drietal grote
wijnkelders, een toilet en een prachtig ingericht ‘bruin’ café met openslaande toogdeuren naar de tuin. 

Veel ruimte op de verdiepingen

De eerste verdieping telt vier slaapkamers, twee badkamers en een kleedkamer. Zowel vanuit de masterbedroom als de kleedkamer is het fraaie terras bereikbaar met uitzicht over de prachtige tuin. Op de tweede verdieping treft u slaapkamer vijf met eigen badkamer en de riante zolderkamer met  veel bergruimte.

De villa ligt iets verhoogd ten opzichte van de oprijlaan en de tuin, hetgeen extra allure geeft. Het riante terras dat aan de woon- en eetkamer van de villa is gesitueerd, kijkt uit over het fraaie gazon, het verwarmde zwembad en de dichte privacy biedende begroeiing van bomen en struiken langs de kavelgrenzen. 

Nadere informatie is te verkrijgen bij Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur en Bart Lammerts, Living Specialist.

voorma walch logo