Vrijstaande villa op ruime kavel

Vraagprijs € 1.325.000,- k.k. | Torenlaan 57, Blaricum

  • Torenlaan-57-1
  • Torenlaan-57-2
  • Torenlaan-57-3
  • Torenlaan-57-4

Aan lommerrijke laan gelegen vrijstaande villa op een ruime kavel met goede zonligging en veel privacy. Gelegen tussen de dorpskernen van Blaricum en Laren in de onmiddellijke nabijheid van natuurgebied. Het huis is als atelier woning ontworpen door architect H.C. Elzinga voor Willem Knip. In de straat zijn ook Torenlaan 57 in Laren en Nederheem van zijn hand. De gevelsteen boven de erker verwijst naar de eerste eigenaar Willem Knip. Willem Knip was schilder van de Larense School en woonde in dit huis tot zijn dood in 1967. Kort daarna kwam de woning in handen van verzamelaar, schilder en kunsthandelaar Leendert van Lier. 

Perceelgrootte 954 m2, woonoppervlakte 169 m2.

Indeling:

Entree, hal, aparte garderobekamer, kelderkast, modern toilet met fontein, ruime atelier woonkamer met open haard, vanuit het eetgedeelte is een doorloop naar de moderne, sfeervolle woonkeuken met kookeiland, alle benodigde keukenapparatuur en dubbele openslaande deuren naar terras en tuin. Aparte bijkeuken met cv-opstelling en aansluitingen voor was- en droogapparatuur.

Op de verdieping een overloop, werkkamer, grote slaapkamer, 2e slaapkamer met balkon, badkamer met douche, dubbele wastafel en 2e toilet. Vanuit de grote slaapkamer is een ruime bergvliering bereikbaar.

De garage voor 1 auto heeft een bergvliering.

De woning is goed onderhouden en heeft in de tuin een aparte veranda waar van de laatste zonnestralen is te genieten.

Logo-JSR-Buijs