Vrijstaande villa met buitenzwembad

Vraagprijs € 2.580.000,- k.k. | Torenlaan 49, Blaricum

  • Torenlaan-49-1
  • Torenlaan-49-2
  • Torenlaan-49-3
  • Torenlaan-49-4

Midden in de “Gouden Driehoek”, tussen de fraaie dorpen Laren en Blaricum gelegen, in 2012 nagenoeg geheel nieuwgebouwde RIETGEDEKTE VRIJSTAANDE VILLA met buitenzwembad en schitterende vrije- en zonnige tuin op het zuiden.

Begane grond:

Entree, ontvangsthal met garderobe en prachtige doorkijk naar de achtertuin. Rechts vanuit de hal bereikt u de zeer complete en ruime woonkeuken aan. Middels dubbele doorgang loopt u de eetkamer in, voorzien van gashaard en verschillende openslaande deuren naar de (achter)tuin. Links vanuit de ontvangsthal bereikt u de sfeervolle en royale woonkamer voorzien van een eiken visgraatgelegde parketvloer, gashaard en diverse openslaande
deuren naar de (achter)tuin. Werkkamer met glazen vloer naar de wijnkelder (11 m²) en eigen entree. Tv-kamer met doorloop naar 2e computer-/werkkamer. Tweede hal met ruime en modern toilet, trappenhuis naar eerste verdieping. Middels statig trappenhuis bereikt u de overloop welke toegang verschaft tot
een 3-tal slaapvertrekken alsmede een separaat toilet. Tevens vindt u op deze verdieping maar liefst 3 badkamers!

Souterrain:
Middels vaste trap vanuit de bijkeuken is het schitterende souterrain te bereiken, welke uitstekend is te gebruiken als gastenverblijf (woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer). Het souterrain is voorzien van een prachtig buitenterras welke via verschillende openslaande deuren te bereiken is en waardoor er maximale daglichttoetreding is.

Aan de voorzijde van het perceel is parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein. Rondom het huis zijn verschillende zon- en schaduwterrassen en veranda’s gecreëerd. Aan de achterzijde wordt het perceel gekenmerkt door een fraai zwembad met royaal zonnig terras en een charmant ‘zwembadhuis’ met buiten open haard.

kapelle-logo