Skip to content

Royaal gezinshuis op fantastische locatie

Richtprijs € 2.995.000,- k.k. | Torenlaan 45, Blaricum

Aan de Torenlaan in Blaricum, tegenover het exclusieve Nederheem, ligt op loopafstand van het centrum van Blaricum deze prachtige ROYALE VRIJSTAANDE RIETGEDEKTE VILLA op 1.820 m2 grond. De villa is uniek door haar statige uitstraling en 7 meter goothoogte waardoor er een volwaardige 1e verdieping bestaat. De villa ligt op loop/fiets afstand van alle faciliteiten alsmede nabij natuurgebieden van zowel Blaricum als van Laren. Er zijn nog voldoende mogelijkheden tot het realiseren van bijgebouwen en eventueel een zwembad. De tuin biedt zeer veel privacy.

Deze statige royale villa met dubbele garage is gebouwd in 1925 en heeft in 2020 een grote update gehad.

U treft o.a. de volgende woonvertrekken: royale living met open haard, luxe woonkeuken met gashaard, werk-/studeerkamer, speelkamer, bijkeuken, waskamer, wijnkelder, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime zolderkamer.

Via een ruime oprit met elektrisch toegangshek bereikt u de dubbele garage met ruime bergzolder. Het dak van de garage is in 2020 geheel vernieuwd. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De villa is voorzien van een fraaie parketvloer op de begane grond en de 1e verdieping en verkeert in een zeer goede staat van onderhoud.

Het perceel is 1.820 m² groot en is goed op de zon gelegen, waardoor ochtend-, middag- én avondzon aanwezig zijn. Kortom, een zeer goed onderhouden en uitzonderlijk royaal gezinshuis op een fantastische locatie!

Metrages conform de branche brede

meetinstructie (NEN2580):

Woonoppervlakte: 306m²
Overige inpandige ruimte 17,7m²
Gebouw gebonden buitenruimte (balkon) 26,2m²
Externe bergruimte (garage) 58,2m²
Inhoud 1.146m³

Gijs-Jansen-Makelaars