Uniek! Bouwgrond met bouwvergunning

Vanafprijs: € 1.075.000,- k.k. | Tafelbergweg 67, Laren

  • Tafelbergweg-67-1
  • Tafelbergweg-67-2
  • Tafelbergweg-67-3
  • Tafelbergweg-67-4

Op prachtige locatie in de Gouden Driehoek, op de grens van Laren en Blaricum, ligt dit bijzondere én beeldbepalende landhuisje op loopafstand van de Tafelbergheide. Het is een sfeervol, karakteristieke vrijstaande rietgedekte villa op + 790 m² met geslagen bronwater voorziening in de tuin.

De originele villa van 1916 kan een stevige opfrisser gebruiken of kan vervangen worden door Uw eigen ontwerp, echter de voorgevel van dit pand dient dezelfde uitstraling te hebben als het huidige.

Voor de tekeningen hebben we een bouwvergunning van de gemeente Laren en op basis hiervan is de verkoopprijs gebaseerd. Omtrent deze diverse uitbouw- of nieuwbouwmogelijkheden, informeren wij u graag.

De opgegeven m² gelden voor de nieuwe situatie. In de huidige situatie heeft het woonhuis een woonoppervlakte van 121 m². 

Voor een bezichtiging van dit fraaie object kunt u contact opnemen met Marjet Berendsen-Dikken, Makelaar in Onroerende Goederen of Björn Berendsen, Register Makelaar en Taxateur. Nog beter is om uw eigen NVM aankoopmakelaar mee te nemen.

kapelle-logo