Modern, duurzaam en bijzonder familiehuis

Vraagprijs € 2.850.000,- k.k. | Stukkenlaan 1A, Huizen

  • Stukkenlaan-1A-1
  • Stukkenlaan-1A-2
  • Stukkenlaan-1A-3
  • Stukkenlaan-1A-4

Één met de natuur, hypermodern, duurzaam en onder architectuur gebouwd royaal familiehuis!

Dit is een huis zoals je maar zelden tegenkomt Door haar bewoners liefdevol ‘De Stukken’ genoemd, is Stukkenlaan 1A een woning die gewoonweg niet kan vervelen.

Het huis maakt een verbluffend ruime indruk door grote open ruimtes die licht en lucht ademen, terwijl er tegelijkertijd genoeg speelse hoekjes zijn om je even terug te trekken. Imposante raampartijen, sommige tot wel zeven meter hoog, zorgen ervoor dat het huis veel lichter is dan de buitenkant doet vermoeden. Steeds opnieuw weer verspringt het perspectief waardoor het oog altijd iets spannends tegenkomt. Een verkwikkend lichtbad haal je in de serre, aan de eettafel, genietend van het schouwspel der seizoenen. In andere ruimtes is juist weer gekozen voor een intiemere sfeer. Het huis is gebouwd in 2010 onder architectuur van MONK Architecten. De opdracht was rust te creëren en eenheid met de natuur. Dat is ruimschoots gelukt.

De tuin loopt naadloos over in het Goois Natuurreservaat waardoor je je een grootgrondbezitter waant, maar dan zonder de bijkomende onderhoudsverplichtingen. Een stoer klaphek geeft toegang tot een schitterend heide- en bosgebied waar je uren kunt wandelen of fietsen, naar het Gooimeer bijvoorbeeld of Naarden-Vesting. De Stukken ligt op een van de mooiste plekjes van het Gooi. Zoniet van Nederland.

Dit bijzondere leefhuis is een lust voor het oog en voorzien van alle moderne gemakken. Het is bij uitstek geschikt als je op zoek bent naar die ene bijzondere stek, waar je fantastisch kan wonen en de kinderen zoveel leef- en speelruimte hebben dat alle vriendjes willen komen spelen!

Voor meer informatie, belt u ons op 035-6910005

schuyff-kempers-logo