Monumentaal vrijstaand landhuis

Indicatieprijs € 1.475.000,- k.k. | Stichts End 1-3, Ankeveen

  • Stichts-End-1-3-1
  • Stichts-End-1-3-2
  • Stichts-End-1-3-3
  • Stichts-End-1-3-4

Wiens hart gaat er nu niet sneller kloppen van dit bijzondere Rijksmonument? Dit prachtige landhuis met een woonoppervlak van 329 m², ‘t Regthuys’ genaamd is gebouwd in 1675, heeft een eigen perceel van ruim 1600 m² en ligt midden in het landelijke Ankeveen. Toch is het maar vijftien minuten rijden naar Amsterdam en Utrecht, en op fietsafstand van Hilversum en Bussum.

Het huis oogt statig en voornaam, maar tegelijkertijd is het een heerlijk familiehuis. Neem de opkamer die nog steeds als living wordt gebruikt: het authentieke balkenplafond, de open haard en houtkachel maken het extra bijzonder en gezellig. De woonkeuken is het hart van het huis, de plek waar iedereen bij elkaar komt en waar heerlijke familie avonden worden beleefd.

Het achterste deel van het huis heeft een eigen entree en kan als guesthouse of kantoor aan huis worden gebruikt. In het souterrain bevindt zich de master bedroom. De stoere gewelven, kleedkamer en luxe badkamer met ligbad en dubbele douche maken het compleet. Op de eerste verdieping bevinden zich de twee royale slaapkamers en badkamers.

De tuin is onder architectuur aangelegd en heeft meerdere terrassen zodat je op elk moment van de dag wel ergens in de zon kunt zitten. Voor de kids (en sportieve volwassenen ;-)) is er een hockey/voetbalveldje aangelegd.

De woning is een bezoek meer dan waard!

voorma walch logo