Familiehuis landgoed ‘Steenbergen’

Indicatieprijs: € 6.250.000,- k.k. | Steenbergen 6 en 8, Laren

  • Steenbergen-6-en-8-1
  • Steenbergen-6-en-8-2
  • Steenbergen-6-en-8-3
  • Steenbergen-6-en-8-4

Met gepaste trots presenteren wij waarschijnlijk de meest karaktervolle gezinsvilla van het Gooi. Op 2 minuten fietsen vanaf de gezellige dorpskern van Laren ligt aan een rustige, onverharde weg achter een groene muur van fraaie oude bomen en struiken een uniek landgoed; Landgoed ‘Steenbergen’.

Het landgoed kenmerkt zich door het in 1911 door KPC de Bazel ontworpen landhuis omringd door de tuinen van de hand van tuinarchitect Jacques Wirtz. Op het landgoed staat tevens een aparte, rietgedekte woning voor de huismeester en er is een aparte bouwkavel voor de (mogelijke) bouw van (nog) een riante villa.

Tevens heeft het landgoed een all weather tennisbaan, een groot zwembad met water uit eigen bron en een state-of-the-art alarm systeem en cinema.

Het landgoed verkeert in uitmuntende staat- er is de afgelopen jaren veel geïnvesteerd en het hoofdhuis is volledig gemoderniseerd met uitmuntend oog voor het behoud van het unieke en ‘warme’ karakter en de vele stijlvolle kenmerken.

‘Steenbergen’ bevat een ultiem en compleet familiehuis en heeft ongelooflijk veel te bieden voor diegenen die op zoek zijn naar iets volstrekt unieks in Nederland.

Woonmetrages conform NEN2580

1. Rietgedekt landhuis

Inhoud: 3.224 m³

Woonoppervlak: 762 m²

2. Vrijstaande rietgedekte villa

Inhoud: 471 m³

Woonoppervlak 97 m²

Alsmede:

3. Er bestaat de mogelijkheid een bouwkavel te verwerven voor de bouw van een vrijstaande villa.

voorma walch logo