Skip to content

Duurzaam wonen in La Gare

Prijs op aanvraag | Stationsweg 1, Laren

Wonen in La Gare betekend duurzaam en volledig ontzorgd wonen in het centrum van kunstenaarsdorp Laren, en gelukkig geen gasrekening.  

Uw toekomstige buren vertellen u graag waarom zij voor een appartement in La Gare zijn gegaan. 

“Na intensief overleg met onze makelaars, hebben wij besloten om ons familiehuis te verkopen, omdat het te groot werd en te bewerkelijk. Een moeilijk besluit. Doorslaggevend echter was de beschikbaarheid van een schitterend appartement in het centrum van Laren met dezelfde klassieke uitstraling, maar gebouwd naar de eisen van de toekomst. Veilig, onderhoudsarm, duurzaam en daardoor zeer gunstig in energieverbruik, dankzij de warmte- en koudeopslag en zonnepanelen, wat aanspreekt in de huidige tijd. Dat trok ons over de streep. Nu kunnen wij zorgeloos de deur achter ons dichttrekken als we op reis gaan, wetend dat we terugkeren naar een heerlijk en comfortabel thuis.

Wij kijken uit naar een heerlijke tijd in ‘La Gare’ met fijne buren in ons geliefde Laren. Onze makelaars begeleiden u graag bij het maken van een keuze uit de laatst beschikbare appartementen.” 

Voor meer informatie over dit prachtige project kunt u contact opnemen met Marquiette Schaap van Art of Living op 06 53 49 63 02 of met Bjorn Berendsen van Kappelle Onroerend Goed Laren op 06 53 99 24 86.  

Oplevering Q1 2023

Kappelle_logo
Art of Living logo