Skip to content

Grandioos wonen in kunstenaarsdorp Laren

Vanaf € 1.105.250 v.o.n. tot € 2.370.000 v.o.n. | Stationsweg 1, Laren

La Gare is een bijzonder woonproject. Het nieuwbouwcomplex koppelt historiserende architectuur aan ultramodern wooncomfort en vormt met zijn twaalf luxueuze appartementen de entree van het schilderachtige Gooise kunstdorp Laren. Het is een mondaine en gezellige plek met tal van culturele, culinaire en shopping adresjes. Ook wie rust zoekt, komt niets tekort, want Laren baadt tot aan de horizon in het groen. Geen twijfel mogelijk dat La Gare aan het summum van je woonwensen voldoet.

ARCHITECTUUR, MODERNE NOSTALGIE

Friso Woudstra Architecten ontwierp een nieuwbouw appartementencomplex met de uitstraling van een historische villa. De klassieke architectuur straalt tijdloosheid uit en ook de keuze voor natuurlijke materialen bevordert de duurzaamheid van het nieuwbouwcomplex. Het ontwerpen van villa’s en appartementen op basis van historiserende architectuur is dan ook de specialiteit van het Nederlandse architectenbureau. Bovendien combineert het team een groot historisch besef met bijzondere aandacht voor moderne woonwensen. Dat resulteert in toppanden die generaties overschrijden.

HISTORISCH, JARENLANG EEN 

BELANGRIJKE WAARDE IN HET DORP

La Gare is een plek met geschiedenis. Door de opvallende ligging aan de toegangsweg naar het centrum van het dorp, is elk gebouw dat op deze locatie stond altijd een herkenningspunt geweest voor de dorpsbewoners en bezoekers van Laren. Ook La Gare wil deze waardevolle functie op zich nemen en bovendien meerwaarde scheppen door met zijn doordachte architectuur en prachtig aangelegde tuin een absolute aanwinst te zijn voor Laren.

LOCATIE, OP HET KRUISPUNT VAN DORP, 

STAD EN NATUUR

Wie de snelweg verlaat en Laren binnenrijdt, krijgt La Gare al snel te zien. Het pand straalt een bijzondere grandeur uit die je niet kan missen. La Gare ligt aan de Stationsweg, die je zo naar de gezellige dorpskern van Laren leidt. Winkels, horeca, sport- en ontspanningsfaciliteiten liggen op wandel- of fietsafstand. Naar steden zoals Hilversum, Amsterdam en Utrecht rijd je in niet meer dan een halfuur en via snelle verbindingswegen naar andere Gooise dorpen, zoals Blaricum en Huizen, bereik je het Gooimeer. Water, maar ook bos en heide: La Gare heeft het allemaal.

INTERIEUR, ROYALE APPARTEMENTEN MET DOORDACHTE INDELING

La Gare beschikt over twaalf luxueuze appartementen. Het zijn royale leefruimtes die getuigen van kwaliteit en finesse. En dankzij de hoge plafonds en ramen halen de appartementen volop licht, zuurstof en de omliggende natuur naar binnen. Het uitzicht verveelt nooit: van een canvas gevuld met speelse hertjes over het gezellige dorpsleven tot aan de basiliek. Bovendien krijg je de mogelijkheid om de afwerking zelf te bepalen. In La Gare woon je immers als in een hotel: hemels en exclusief.

TUIN, IN HARMONIE MET ARCHITECTUUR 

EN OMGEVING

De nieuw aangelegde tuin van La Gare is een parel met een terras in het groen, open zicht naar het hertenkamp, tuinbeplanting in bossfeer, en ook wintergroene buffers en hoge bomen om de privacy te garanderen. De kelder van het historische pand werd omgevormd tot ondergrondse parking met ruime autostaanplaatsen, privéberging en voldoende plaats om fietsen te stallen. De parkeerplaats ligt makkelijk bereikbaar aan de zijkant van het gebouw, maar wordt wel omzoomd door de tuin zodat deze de omgeving niet verstoort.

Wilt u meer weten over dit bijzondere project kunt u contact opnemen met een van de makelaars.

kapelle-logo
Art of Living logo